Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό σημειώθηκε με δύο άνδρες που αρνήθηκαν να πληρώσουν το λογαριασμό σε κέντρο διασκέδασης της Δράμας.

Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εθνική Οδό Δράμας – Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, δύο άνδρες οί, ηλικίας 56 και 52 ετών, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και άμεση συνέργεια σε αυτήν, δόλια αποδοχή παροχών, απειλή, εξύβριση και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, οι δράστες κατά την αποχώρηση τους από κέντρο διασκέδασης στην Εθνική Οδό Δράμας – Καβάλας, προκάλεσαν επεισόδιο, με απειλές και ύβρεις, με τον προσωρινά υπεύθυνο του καταστήματος αρνούμενοι να πληρώσουν το λογαριασμό.

Στο περιστατικό επενέβησαν ακόμη τέσσερις παρευρισκόμενοι στο κατάστημα, προκειμένου να βοηθήσουν στη λήξη του. Κατά τη διάρκεια του συμβάντος ο 56χρονος μετέβη στο όχημα του 52χρονου και παρέλαβε ένα πιστόλι, με το οποίο απείλησε τα παραπάνω άτομα, ενώ πυροβόλησε χωρίς όμως να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Στη συνέχεια, ο 56χρονος διέφυγε πεζός αλλά δύο άτομα τον ακολούθησαν και μετά από μεταξύ τους πάλη, κατάφεραν να τον αφοπλίσουν. Κατά τη διάρκεια της πάλης, ο 56χρονος πυροβόλησε άλλη μια φορά χωρίς όμως να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Ακολούθως, προσέτρεξαν στο σημείο οι ειδοποιηθέντες αστυνομικοί και συνέλαβαν τους δύο δράστες. Ο 56χρονος, ο οποίος τραυματίσθηκε κατά τη διάρκεια της πάλης, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, όπου και νοσηλεύεται.

Κατασχέθηκαν ένα (1) πιστόλι και τέσσερα (4) φυσίγγια. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου.