FLYER FINAL

Ο Δήμος Αβδήρων , η 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας – Θράκης στην οποία υπάγεται το Κέντρο Υγείας Αβδήρων και το Κοινωνικό Κέντρο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ»  ενημερώνουν τις γυναίκες της περιοχής της Δημοτικής Κοινότητας Διομήδειας και Τοπικής Κοινότητας Μαγικού για τη δυνατότητα που τους δίνεται για τέσσερις Δευτέρες του μηνός Μαΐου , και συγκεκριμένα για τις  8,15,22 & 29,  να μετακινηθούν με το λεωφορείο του Δήμου στο Κέντρο Υγείας Αβδήρων για να κάνουν τεστ Παπανικολάου.

Το λεωφορείο του Δήμου θα ξεκινήσει στις 8:30 το πρωί από την Πλατεία του Παλιού Ζυγού και θα πραγματοποιήσει το δρομολόγιο Νέος Ζυγός, Πετεινός, Διομήδεια, Φελώνη, Παλιό Κατράμιο, Νέο Κατράμιο, Αυξέντιο, Αλκυώνη και  Μαγικό κάνοντας στάση στις πλατείες των οικισμών για να καταλήξει στο Κέντρο Υγείας Αβδήρων.

Την εξέταση μπορούν να κάνουν γυναίκες έως 65 ετών.

Οι γυναίκες που θα κάνουν το τεστ πρέπει να έχουν μαζί τους τον προσωπικό τους αριθμό ΑΜΚΑ, προαιρετικά το βιβλιάριο υγείας τους. Δεν είναι απαραίτητο να είναι ασφαλισμένες.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στα site του Δήμου Αβδήρων και του  Κοινωνικού Κέντρου «ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ» και το facebook του Κέντρου