Στις 28 Απριλίου 2017 στην Μ.Υ. ΠΕΔΥ Ξάνθης διεξήχθη από τις Μαίες της υπηρεσίας εκπαίδευση στο β΄ εξάμηνο βρεφονηπιοκομίας του ΙΕΚ – ΟΑΕΔ με θέμα “Περιποίηση νεογνού και θηλασμός”.

Οι  σπουδάστριες μαζί με τις εκπαιδεύτριες τους Βορεινού Χριστίνα και Γιαννοπούλου Μαρία, έδειξαν έντονο ενδιαφέρον και ελπίζουμε να αποκόμισαν σημαντικές γνώσεις, ιδιαίτερα χρήσιμες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Η διεύθυνση και οι Μαίες του ΠΕΔΥ Ξάνθης, οι οποίες ανταποκρίθηκαν άμεσα και με πολύ χαρά στο αίτημα της Διεύθυνθης του ΙΕΚ – ΟΑΕΔ εκφράζουν την ικανοποίηση τους από τη συνεργασία και δηλώνουν την προθυμία τους για οποιαδήποτε συνεργασία στο μέλλον.

Με την ίδια θέρμη οι Μαίες του ΠΕΔΥ προσφέρουν στο γυναικείο πληθυσμό δωρεάν τις υπηρεσίες του, διεξάγοντας Test Pap (καθημερινά 9:00 με 12:00 χωρίς ραντεβού), οικογενειακό προγραμματισμό, μαθήματα προετοιμασίας εγκύων (γονεϊκότητας) για τον τοκετό, τη φροντίδα του νεογνού και το θηλασμό, τμήμα επίλυσης προβλημάτων θηλασμού και κατ΄ οίκον επισκέψεις σε λεχωίδες.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα : 2541022753, 2541022742