Σε ανακοίνωσή της η Μαμούση Κάλλη Καθηγήτρια κλασικής κιθάρας Μουσικού Σχολείου Ξάνθης, αναφέρεται στην επιτυχημένη συμμετοχή στο πρόσφατο Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης.

Το 4ο Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης καθιερώθηκε πλέον ως θεσμός ανάδειξης των ταλαντούχων μαθητών κλασικής κιθάρας της περιοχής. Το φετινό πρόγραμμα πλαισιωμένο από παράλληλες εκδηλώσεις που καλλιεργούν συστηματικά τις σπουδές κλασικής κιθάρας κορυφώθηκε με την μεγάλη συναυλία όλων των κιθαριστών που συμμετείχαν. Το τελικό αποτέλεσμα που καθήλωσε τους ακροατές στο κατάμεστο αμφιθέατρο της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ δικαίωσε τους κόπους και την επίμονη προσπάθεια που καταβλήθηκε από τους μαθητές, τους καθηγητές και τους οργανωτές.

Θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες και τους μαθητές μου, για την συμμετοχή τους στην μεγάλη καθαριστική συναυλία στην Κομοτηνή στις (21/4/17), Βαρσαμίδη Δανάη, Ζιαγκλιαβό Κωστή, Ζούρπογλου Στέλλα,Κορέτση Πολυξένη, Μιχαηλίδου Στέλλα, Μιχαηλίδου Ελένη,Μουμίν Σαλή Σαλήμ, Μπρούσα Μαργαρίτα,Ντούμα Αναστάση, Τσίμπου Βασιλικη.

Συγχαρητήρια σ’ όλους τους συμμετέχοντες, στους διοργανωτές, στους καθηγητές, στους γονείς που στηρίζουν τις επιλογές των παιδιών τους και κυρίως στα παιδιά που επένδυσαν το δημιουργικό τους χρόνο με μια προσπάθεια που ανέδειξε και πάλι την ποιοτική διάσταση της μουσικής τους παιδείας. Για μια ακόμη χρονιά η διάκριση των μαθητών μας στο διαγωνιστικό μέρος επιβραβεύει τη συνέχεια και τη συνέπεια της προσπάθειάς τους.

Από την αξιομνημόνευτη προσπάθεια όλων των παιδιών ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους η μαθήτρια Βασιλική Τσίμπου που κατέκτησε την πρώτη θέση και ο Ζιαγκλαβός Κωνσταντίνος για τον έπαινο στις αντίστοιχες κατηγορίες τους.