Site icon Xanthi 2

Παρουσίαση των έργων ΑΠΕ στο Δήμο Αλεξανδρούπολης στις 26 Απριλίου

Η τελική παρουσίαση του έργου «Υλοποίηση έργων ΑΠΕ για την στήριξη κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων και τη βιωματική περιβαλλοντική εκπαίδευση στο Δήμο Αλεξανδρούπολης» με ακρωνύμιο REIS2, το οποίο υλοποιείται  από το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Περιβάλλοντος «ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ» σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και το Σταυρίδειο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων «Ο Άγιος Κυπριανός, θα γίνει σε λίγες εβδομάδες. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017, ώρα 12:00 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τα παρουσιαστούν οι παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν στα κτίρια του Δ. Αλεξανδρούπολης οι οποίες περιλαμβάνουν:

Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα ΧΜ ΕΟΧ 2009-2014, Χρηματοδοτικός Μηχανισμός Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Θεματική Περιοχή: GR03 – Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας).

Υπεύθυνος Πράξης: Φαλέκας Ιωάννης, Αντιδήμαρχος Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, Δήμος Αλεξανδρούπολης, Τηλ: 25510 64121, Email: falekas2@yahoo.gr, // Λ. Δημοκρατίας 306, Αλεξανδρούπολη, Τ.Κ. 68132.

Φορέας Διαχείρισης: Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας, ΚΑΠΕ

Exit mobile version