Του Ν. Αμποβιανίδη

Συνέντευξη τύπου ενόψει της εκδήλωσης για την βράβευση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ξάνθη, Χρήστου Πανόπουλου παραχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης.

Ο κ. Ζαγναφέρης που αποτελεί τον εμπνευστή της βράβευσης, ήταν αυτός που έτρεξε την διαδικασία και ήρθε σε επαφή με τον μεγαλομέτοχο του ΑΟΞ μίλησε στα, λιγοστά είναι η αλήθεια με το Sportsaddict το μοναδικό αθλητικό, μέσα ενημέρωσης που βρέθηκαν στην Αντιπεριφέρεια ενόψει της μεγάλης γιορτής που ετοιμάζεται την Παρασκευή 7 Απριλίου στο ξενοδοχείο «Elisso» προς τιμήν του Χρήστου Πανόπουλου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης αναφέρθηκε αρχικά στην σκέψη και υλοποίηση της συγκεκριμένης βράβευσης τονίζοντας, την σημαντικότητα του γεγονότος τιμώντας έναν άνθρωπο με μεγάλη και σημαντική προσφορά στον τόπο και όχι μόνο σε αθλητικά δρώμενα αλλά και σε άλλα όποτε του έχει ζητηθεί.

Θύμισε την άριστη συνεργασία που είχε η Περιφέρεια στην διεξαγωγή του διεθνές τουρνουά μπάσκετ οπού ο κ. Πανόπουλος φιλοξένησε την Εθνική μας ομάδα στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις του Le Chalet χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει τίποτα η Περιφέρεια, κάτι που αποτέλεσε σημαντική διευκόλυνση στο κοστολόγιο του τουρνουά. ενώ παράλληλα κάλεσε όσους επιθυμούν να δώσουν το παρών καθώς η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς όλους.

Παράλληλα ο κ. Ζαγναφέρης μίλησε για την αμεσότητα αυτής της κίνησης και τις γρήγορες διαδικασίες που υπήρξαν, τονίζοντας πως γνωρίζει πως και άλλοι φορείς ήθελαν να προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση, όπως και ο Δήμος Ξάνθης, χωρίς όμως το θέμα να προχωρήσει στην υλοποίηση του. Παράλληλα ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην βράβευση τονίζοντας πως είναι σημαντικό και θα υπάρχει συμμετοχή και του ίδιου αλλά και τις Περιφέρειας, με τα πενιχρά μέσα που έχουν, στις εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια του ΑΟΞ.

Όσον αφορά στην εκδήλωση ο κ. Ζαγναφέρης επιβεβαίωση πως παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο γνωστός ξανθιώτης δημοσιογράφος Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ενώ ακόμη τόνισε πως το πάνελ των ομιλητών που επέλεξε ο Χρήστος Πανόπουλος θα περιλαμβάνει αρκετούς φορείς και ανθρώπους με προσφορά στον τόπο και όχι μόνο αθλητική.

Από το sportsaddict.gr