21Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιήσει το 1ο της Συνέδριο, στις 6-9 Απρίλη στην Αθήνα. Σε αυτό θα συζητηθούν οι Θέσεις της οργάνωσης και το Σχέδιο Καταστατικού. Ο προσυνεδριακός διάλογος θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, στις 2 Απρίλη με την ψήφιση των προσυνεδριακών κειμένων και την εκλογή αντιπροσώπων από τις Οργανώσεις Μελών.

Στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να συναντηθεί και να συζητήσει με τους νέους και τις νέες σε όλη την Ελλάδα, τους/τις μαθητές/τριες, τους/τις φοιτητές/τριες, τους/τις νέους/ες εργαζόμενους/ες, τους/τις νέους/ες μετανάστες/τριες για την καθημερινότητα τους, τα προβλήματα και τις ανάγκες τους. Μέσα από έναν ανοιχτό και ευρύ δημοκρατικό διάλογο, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ φιλοδοξεί να αναδείξει ένα πολιτικό σχέδιο που θα προβάλλει λύσεις για τα προβλήματα της νεολαίας, χαράσσοντας, ταυτόχρονα, έναν άλλο δρόμο, αυτόν της συλλογικότητας, του αγώνα και της αλληλεγγύης. Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ θα αγωνιστεί για τα δικαιώματα της νέας γενιάς, μιας γενιάς που θα μείνει στον τόπο της για να δημιουργήσει και να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανασυγκρότηση της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό, η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης διοργανώνει προσυνεδριακη εκδήλωση με θέμα την κατάσταση στην νέα γενιά αλλά και της θέσεις της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και καλεί κάθε νέο και νέα της περιοχής να έρθει να συμμετέχει στον διάλογο που έχει ήδη ανοίξει. Την Παρασκευή 24 Μάρτη στις 19:00 στο Στέκι Kardelen, Μαυρομιχάλη 3.

Ομιλητές:
Στάθης Γιαννακίδης, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης
Ιάσονας Σχινάς Παπαδόπουλος, Γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Facebook Event