Ένας νέος χώρος, πρωτότυπος για την περιοχή, το Street Food Κetchup, προστίθεται από σήμερα Τετάρτη, στις γευστικές επιλογές της Ξάνθης.  Βρίσκεται στην οδό Τσιμισκή, δίπλα στη στοά του Ιταλού και λίγα μέτρα από τη διάβαση της οδού Δαγκλή. 

Το Ketchup προσφέρει μια σειρά από νέες γεύσεις burgers με χειροποίητες sauce αλλά και αυθεντικά αμερικανικά street hot dogs με λουκάνικα που παρασκευάζονται αποκλειστικά για το Ketchup όπως και τα ψωμάκια.

Για ορεκτικά υπάρχουν freid starters, σαλάτες αλλά και salad wraps με τορτίγια. Επίσης meat sandwiches και Club Sandwiches σε διάφορες επιλογές.

Τι δοκιμάσαμε και προτείνουμε 

Σε μια βραδιά γνωριμίας με τις γεύσεις, που ετοίμασαν οι ιδιοκτήτες ενόψει των εγκαινίων, δοκιμάσαμε και μας έκαναν πολύ θετική εντύπωση: Το Juicy burger, ζουμερό όπως το όνομά του, το Bοurbon Burger που μαρτυρά τη γεύση της sauce του και το Meso Burger. Διαλέξαμε επίσης το λαχταριστό L.A. Dog και Wraps με ceasars. Τα προτείνουμε όλα ανεπιφύλακτα !

Tο μενού και τις πρωτότυπες γεύσεις επιμελείται ο σεφ Θόδωρος, ένας εκ των τριών επιχειρηματιών της πόλης, που συνέλαβαν την ιδέα για το Ketchup και την υλοποίησαν.

O εντυπωσιακός νέος χώρος σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από το γνωστό αρχιτέκτονα Κωνσταντίνο Κούτρα, η υπογραφή του οποίου βρίσκεται σε αρκετά καταστήματα της πόλης.