Σταθερή κρίνεται από τους γιατρούς η κατάσταση της 14χρονης μαθήτριας που τραυματίστηκε σοβαρά στο ατύχημα με το λεωφορείο στην Κοτύλη. 

Μετά και τη δεύτερη αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε, οι γιατροί στο Νοσοκομείο Ξάνθης διαπίστωσαν ότι το αιμάτωμα που είχε στον κεφάλι είναι στάσιμο και δεν εμπνέει ανησυχία και αναμένουν να περάσει το πρώτο 48ωρο που κρίνεται κρίσιμο, πριν ξεκινήσει η θεραπεία καθώς έχει κάταγμα στην κλείδα και άλλους τραυματισμούς.

Στο πλευρά της βρίσκεται η οικογένειά της και ο θείος της, που είναι γιατρός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Περίμενε το σχολικό με τον αδερφό της

Ως προς τις συνθήκες του ατυχήματος, οι αυτόπτες μιλούν για πιθανή βλάβη καθώς το όχημα, από το οποίο είχε κατέβει ο οδηγός προκειμένου να αφήσει εφημερίδες στο περίπτερο άρχισε να κινείται στην κατηφόρα με αργή ταχύτητα σε βαθμό που η 14χρονη μαθήτρια και ο 17χρονος αδερφός της, που περίμεναν το σχολικό, θεώρησαν ότι υπήρχε οδηγός που εκτελούσε κάποιο ελιγμό.

Όμως ξαφνικά άρχισε να επιταχύνει μόνο του καταλήγοντας πάνω στα παιδιά, αρκετές δεκάδες μέτρα από το σημείο που είχε σταματήσει.  Ο μεγαλύτερος αδερφός έφυγε από τη μία πλευρά αλλά η 14χρονη εγκλωβίστηκε στα κάγκελα και παρασύρθηκε από το λεωφορείο, στην τρελή κούρσα προς το σπίτι που ήταν πίσω τους. Ο αδερφός της αρχικά αναζήτησε τον οδηγό και διαπίστωσε ότι το όχημα ήταν άδεια και αμέσως μετά εντόπισε την αδερφή του να φωνάζει και έσπευσε να την βοηθήσει.

Άριστη μαθήτρια, προβληματισμός στο σχολείο

Πρόκειται για μια άριστη μαθήτρια της τρίτης Γυμνασίου στο Γυμνάσιο της Γλαύκης όπως και ο αδερφός της στο Λύκειο, όπου είναι υποψήφιος φέτος για την εισαγωγή του στο Πανεπιστήμιο. Οι καθηγητές της, ο διευθυντής του σχολείου Νίκος Σουνδουλουνάκης και οι συμμαθητές της μαθήτριας έχουν σοκαριστεί αλλά τα νέα από την υγεία της είναι ενθαρρυντικά την πρώτη νύχτα.