Ξεκίνησε η κ πρωτοβουλία«με ποδήλατο στη δουλειά» η οποία έχει στόχο να παροτρύνει τους Ξανθιώτες να αλλάξουν την ποιότητα της ζωής τους και να κάνουν την πόλη τους πιο φιλική και υγιή για όλους.


Η τελική καμπάνια θα διαρκέσει μία εβδομάδα 3-9 Απριλίου και διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ξάνθη. Ο ποδηλατικός σύλλογος Ξάνθης «Ο ΠΗΓΑΣΟΣ», που το διοργανώνει, καλεί εργαζόμενους και επιχειρήσεις να συμμετάσχουν σε έναν φιλικό διαγωνισμό με στόχο την προώθηση του ποδηλάτου ως εναλλακτικού μέσου μετακίνησης στην πόλη.

Η καμπάνια δεν απευθύνεται μόνο στους εργαζόμενους αλλά και στους εργοδότες, καθώς τους προτρέπει να δώσουν κίνητρα στο προσωπικό τους για να χρησιμοποιούν το ποδήλατο. Η συμμετοχή άλλωστε στον διαγωνισμό αποτελεί κι ένα σημαντικό μέσο προβολής των επιχειρήσεων που συμμετέχουν.

Είτε δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό είτε όχι πάντως, η εκστρατεία «Με ποδήλατο στη δουλειά» είναι μία καλή ευκαιρία να σκεφτείτε ότι μπορείτε να ξεκινήσετε να πηγαίνετε με το ποδήλατο στην εργασία σας!