Για μια χαμένη ευκαιρία για την Ξάνθη λόγω του σχεδιασμού της πρότασης που κατατέθηκε που χαρακτηρίζει αποσπασματική,  κάνει λόγο ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ξάνθης Θανάσης Ξυνίδης μετά την απόρριψη της ένασης για το πρόγραμμα  βιώσιμης αστικής ανάπτυξης του Δήμου Ξάνθης.

“Η χαμένη ευκαιρία για την Ξάνθης δεν οφείλεται σε δίωξη που υφίσταται ο Δήμος αλλά στην ανετοιμότητά του” τονίζει ο επικεφαλής της παράταξης Κοινωνία Δημοτών Θανάσης Ξυνίδης.

Αναμενόμενη η απόρριψη για Μπένη-Ανταμπούφη

Ως αναμενόμενη αποτυχία χαρακτηρίζει ο επικεφαλής της παράταξης «Συμμετέχω»  Δημήτρης Μπένης, την απόρριψη της ένστασης. Όπως υποστηρίζει η οριστική απώλεια αρκετών εκατομμυρίων ευρώ για τον δήμο Ξάνθης  μπορεί να οφείλεται στην προχειρότητα και την ανικανότητα της σημερινής δημοτικής αρχής όμως θα πλήξει ολόκληρη την πόλη και προσθέτει ότι “η τακτική της δημοτικής αρχής έφερε την Ξάνθη τελευταία των τελευταίων”.

Αναμενόμενη θεωρεί πως ήταν η απόρριψη της ένστασης  ο επικεφαλής της παράταξης “Πολίτες για την Ξάνθη”  Νίκος Ανταμπούφης ο οποίος σημείωσε πως η υποβολή της ένστασης έγινε απλώς για τη μετάθεση ευθυνών και να καλυφθεί η οργανωτική και πολιτική ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής εκτιμά ο Νίκος Ανταμπούφης, από τη δική του πλευρά.