Ο Γιώργος Χατζηθεοδώρου συνεχίζει ως Συντονιστής (Γραμματέας) στη νέα Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, όπως εξελέγη από τη Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη του κόμματος το Σαββατοκύριακο. 

Η νέα οργάνωση συνήλθε τη Δευτέρα και, όπως αναμενόταν, επανεξέλεξε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του Γραμματέα, ανανενώνοντας τη θητεία που ξεκίνησε στη θέση αυτή πριν από τρία χρόνια.

Ποιος είναι ο Γ. Χατζηθεοδώρου

Ο Γιώργος Χατζηθεοδώρου είναι εκπαιδευτικός της Ειδικής Αγωγής, Προϊστάμενος του ΚΕΔΔΥ Ξάνθης, μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας ΑΜΘ. Είναι 52 ετών και βρίσκεται στους κόλπους της Αριστεράς από τα φοιτητικά του χρόνια, ενταγμένος στην ΕΚΟΝ ΡΗΓΑΝ ΦΕΡΑΙΟΣ. Υπήρξε μέλος του ΚΚΕ Εσωτερικού, μέλος του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ από την ίδρυσή τους και δραστηριοποιείται αρκετά χρόνια στη Νομαρχιακή Οργάνωση της Ξάνθης.

Η ανακοίνωση της Νομαρχιακής
Την Παρασκευή 20/1/2017 πραγματοποιήθηκε η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης με την παρουσία του Δημήτρη Δημητριάδη, μέλους της ΚΠΕ και των τριών βουλευτών του κόμματος.
Ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Γ. Χατζηθεοδώρου παρουσίασε τον απολογισμό της θητείας της απερχόμενης Νομαρχιακής Επιτροπής ενώ τα μέλη έκαναν τις δικές τους παρεμβάσεις και προτάσεις.
Τόσο από τα μέλη όσο και από τον απερχόμενη Νομαρχιακή Επιτροπή τέθηκαν οι στόχοι για την επόμενη μέρα, για τον τόπο και τη χώρα. Η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε το ίδιο βράδυ και ολοκληρώθηκε το Σάββατο.
Τη Δευτέρα έγινε η πρώτη συνεδρίαση της νεοεκλεχθείσας Νομαρχιακής Επιτροπής, ώστε να εκλέξει τον νέο Συντονιστή, τη νέα Γραμματεία και τους νέους υπεύθυνους των τμημάτων.
Η ανανέωση της Νομαρχιακής Επιτροπής έγινε κατά 70% δείχνοντας τον νέο δρόμο που θα ακολουθήσει.
Η 5μελής Γραμματεία
Συντονιστής: Χατζηθεοδώρου Γιώργος
Αν. Συντονίστρια: Μπεζιάτ Βαλεντίνα
Μέλη: Βαρελάς Κώστας,
Σαμακωβίδης Δημήτρης
Φώτης Δημήτρης

NΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ
ΑΝΤΑΜΠΟΥΦΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΒΑΡΕΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΟΛΛΑΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΟΥΜΙΝΟΓΛΟΥ ΜΠΙΡΟΛ
ΜΠΑΤΖΑΚΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΜΠΕΖΙΑΤ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΡΙΑΝΑ
ΚΟΥΡΑΚ ΡΙΤΒΑΝ
ΣΑΜΑΚΩΒΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΦΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΜΘ
ΚΙΟΡΠΕ ΣΑΣΑ
ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ
ΚΙΟΡΠΕ ΣΑΣΑ
ΜΑΚΡΗ ΝΑΤΑΣΑ
ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ