Με ανακοίνωση που έχει τίτλο “Όποιος δεν θέλει να κολυμπήσει, δέκα χρόνια μελετάει” η Παράταξη Κοινωνία Δημοτών επιτίθεται στη δημοτική αρχή για το γεγονός ότι για τρίτο χρόνο το Κολυμβητήριο της Ξάνθης παραμένει κλειστό.Αναλυτικά:

Και να που μπήκαμε στο τρίτο χρόνο χωρίς κολυμβητήριο.

Και να που ο σημερινός δήμαρχος στο τρίτο χρόνο και παρόλες τις προεκλογικές εξαγγελίες του, είκοσι έξι μήνες κοσκινίζει.

Και στο μεταξύ οι αθλητές, τα παιδιά μας, όλων των ηλικιών ξενιτεύονται, παιδεύονται, το κολυμβητήριο καταρρέει, βανδαλίζεται, η δημοτική περιουσία καταστρέφεται, οι δημότες στερούνται και εσείς οι τρεις στον καφενέ τσιγάρο, πρέφα και καφέ και δεν βαριέσαι αδερφέ.

Εμείς δεν αντέχουμε πια την αδιαφορία σας, έστω και αν μας συμφέρει πολιτικά.

Σήμερα παραδώσαμε στην οικονομική επιτροπή μία πρότασή μας, για λύση στο πρόβλημα με τη κατασκευή νέας εξωτερικής δεξαμενής 25 μέτρων, όμοιας των κολυμβητικών δεξαμενών των ολυμπιακών αγώνων στο Ρίο και στο Λονδίνο, με χρόνο παράδοσης μόλις 22 ημερών από τη στιγμή που ο Δήμος θα εξασφαλίσει τις υποδομές.

Μια πρόταση που θα λύση το πρόβλημα και θα μας δώσει το χρόνο να δούμε τι μπορεί να γίνει για τις παλιές εγκαταστάσεις.

Με κόστος προσιτό και μέσα στις προβλέψεις σας.

Ταυτόχρονα θα παραδώσουμε δύο αντίγραφα της πρότασης στους κολυμβητικούς συλλόγους, ώστε να γνωρίζουν και να παρακολουθήσουν τις ενέργειες της δημοτικής αρχής.

Για να αποδείξουμε ότι λύσεις υπάρχουν, αν θέλεις να ψάξεις, αλλά δεν υπάρχει η παραμικρή θέληση σε σας να βρεθεί λύση.

Επιτέλους αφήστε το κοσκίνισμα και ζυμώστε.