Όλοι οι κεντρικοί δρόμοι είναι ανοιχτοί ήδη από την Πέμπτη και σταδιακά επανήλθε η κυκλοφορία σε όλη την πόλη, εκτίμησε για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας,  σε δηλώσεις του ο εντεταλμένος σύμβουλος Παναγιώτης Ταρενίδης, που αναφέρει ότι η ρίψη αλατιού συνεχίστηκε και μετά την υποχώρηση της κακοκαιρίας, με σύμμαχο τον ήλιο. 

Ο εντεταλμένος σύμβουλος εκτιμά ότι ο Δήμος έκανε το καλύτερο και ευχαρίστησε όλο το προσωπικό του Δήμου για τη συμμετοχή του.  Σε ότι αφορά στα πεζοδρόμια σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, ο Δήμος δεν μπορεί να ρίξει αλάτι γιατί θα υπάρξει φθορά στα υλικά που έχουν βάση το τσιμέντο.

“Παράπονα μπορεί να υπάρχουν και μπορεί κάποια να είναι αποδεκτά αλλά κατά γενική ομολογία ο Δήμος τα πήγε καλά ενώ δίπλα μας ήταν συνεχώς και ο Δήμαρχος” κατέληξε σε δηλώσεις του και σημείωσε ότι έγιναν νέες παραλαβές με αλάτι γιατί αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας.

2,500 σακούλες με αλάτι πήραν οι πολίτες

Τέλος, εκανε γνωστό ότι πάνω από 2.500 σακούλες με αλάτι διανεμήθηκαν σε πολίτες και άλλους ενδιαφερόμενους και σημείωσε ότι ήταν η πρώτη φορά που παρατηρείται κάτι τέτοιο.