Στον ΟΑΕΔ και στο Νοσοκομείο της Ξάνθης βρέθηκαν οι τρεις βουλευτές του Νομού τις ημέρες πριν την Πρωτοχρονιά. 

Όπως αναφέρει η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ, στον ΟΑΕΔ την Πέμπτη, συνάντησαν τον προϊστάμενο Σ. Μαζαράκη για να ενημερωθούν για τα προβλήματα του οργανισμού και την υποστελέχωση των υπηρεσιών στην Ξάνθη αλλά κυρίως για τα καινούρια προγράμματα για ανέργους που ενεργοποιήθηκαν και στην Ξάνθη καθώς και το ενδιαφέρον ανέργων και επιχειρήσεων.

Στο Νοσοκομείο την Παρασκευή – Ικανοποίηση μετά τη συνάντηση με το Δ.Σ.

Την Παρασκευή οι Βουλευτές επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο της Ξάνθης. Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Διοικητή Αχιλλέα Γερόπουλου με το Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώθηκαν για την κατάσταση που επικρατεί πλέον στο Νοσοκομείο της Ξάνθης. Ο Διοικητής από την πλευρά του τους ενημέρωσε για την αποπληρωμή όλων των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τους προμηθευτές και  την εξόφληση όλων των οφειλών προς το προσωπικό μέχρι και το Νοέμβρη.

Ο Διοικητής του έθεσε τους στόχους για την επόμενη χρονιά που είναι η περαιτέρω ενίσχυση με προσωπικό – μετά τις πρώτες προσλήψεις από το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ 1998- κυρίως σε ιατρικές και νοσηλευτικές ειδικότητες, τη λειτουργία Νευρολογικής Κλινικής, τη δημιουργία δομής Βοήθεια στο Σπίτι, τη συγκρότηση αιμοδοτικού συλλόγου εργαζομένων και σημείωσε ότι ευελπιστεί ότι τόσο οι βουλευτές όσο και οι φορείς της περιοχής θα στηρίξουν τα αιτήματα του Νοσοκομείου.

Ικανοποίηση και αιχμές από τους βουλευτές

Από την πλευρά τους οι τρεις βουλευτές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους και εξήραν τις προσπάθειες όλων και ιδιαίτερα του προσωπικού που στις δύσκολες εποχές, όπως είπαν,  κράτησαν όρθιο το νοσοκομείο με συναδελφικότητα και ανοιχτές τις κρίσιμες κλινικές του Νοσοκομείου.

Υποστήριξαν ότι η κατάσταση στην Υγεία αρχίζει να αποκαθίσταται, εκτίμησαν ως πολύ θετικό το επίπεδο συνεργασίας με το Διοικητή και το Νοσοκομείο και άσκησαν κριτική στην αντιπολίτευση λέγοντας, μεταξύ άλλων στις δηλώσεις τους, ότι “αυτοί που διέλυσαν την υγεία ασκούν κριτική τώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να κρατήσει όρθια την υγεία και ζητούν την εξουσία για να επιστρέψουν και να αποτελειώσουν το έργο τους”, όπως αναφέρθηκε.