Γιορτή για την κοπή της πίτας του Νοσοκομείου της Ξάνθης πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά, την Παρασκευή, με τη συμμετοχή όλων των εργαζομένων του Νοσοκομείου, του Δ.Σ. καθώς και των βουλευτών του Νομού. 

Τη γιορτή προετοίμασε το προσωπικό ενώ όλα τα εδέσματα και ο εντυπωσιακός μπουφές έγιναν από τα Μαγειρεία του Νοσοκομείου.

Ο Διοικητής Αχιλλέας Γερόπουλος στη διάρκεια της τελετής ενημέρωσε τους εργαζόμενους για την κατάσταση στο νοσοκομείο και τους στόχους που έχουν τεθεί, όπως η ενίσχυση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, η λειτουργία Νευρολογικής Κλινικής, η Δημιουργία Αιμοδοτικού Συλλόγου Εργαζομένων αλλά και η δημιουργία δομής Βοήθεια στο Σπίτι από το ίδιο το Ίδρυμα.

Για πρώτη φορά προσλήψεις μετά από χρόνια

Παράλληλα ανέφερε ότι για πρώτη φορά μετά από χρόνια υπήρξαν 4 νεοπροσληφθέντες υπάλληλοι από το διαγωνισμό του 1998 ενώ προμηθευτές και εργαζόμενοι έχουν εξοφληθεί κάθε οφειλής. Ο Διοικητής του Νοσοκομείου υπογράμμισε ως ιδιαίτερα σημαντική, ειδικά στα χρόνια της κρίσης, την προσπάθεια του προσωπικού να κρατήσει όρθιο το Νοσοκομείο, λέγοντας πως η ανταπόκρισή του είναι συγκινητική και δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί.

Το φλουρί έπεσε στη Νοσηλευτική Υπηρεσία του Νοσοκομείου, η οποία σύμφωνα με το Διοικητή προετοιμάζει την επόμενη ημερίδα της μετά την εξαιρετική επιτυχία της διημερίδας που διοργάνωσε πρόσφατα.