Εξιχνιάστηκε ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Προσοτσάνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, απάτη σε βάρος 77χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε, σε χωριό της Δράμας.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία μιας 44χρονης ημεδαπής, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη, ενώ για το ίδιο αδίκημα στη σχετική δικογραφία κατηγορείται επίσης μία άγνωστη δράστιδα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη.

Αναλυτικότερα, το τελευταίο τρίμηνο, η 44χρονη, μαζί με μία άγνωστη συνεργό της, προσποιούμενες τις υπαλλήλους τράπεζας, μετέβησαν δύο φορές στην οικία της 77χρονης και προφασιζόμενες ότι θα της παραδώσουν 45.000 ευρώ μετά τη διεκπεραίωση διαδικασιών διαθήκης συγγενικού της προσώπου, κατάφεραν να την εξαπατήσουν και να αποσπάσουν από αυτή, συνολικά, το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ.

Σημειώνεται ότι η 44χρονη έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για απάτη. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Προσοτσάνης.