Με το BRONZE βραβείο στην κατηγορία Best Change Management Strategy / Initiative διακρίθηκε το Group SUNLIGHT, μέλος του Ομίλου Olympia, συμφερόντων του Πάνου Γερμανού, στην τελετή απονομής των βραβείων HR Awards, που διοργανώθηκαν την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental. 

Η διάκριση στο σημαντικό αυτό θεσμό επιβραβεύει το πρόγραμμα της αλλαγής στην Εταιρική Κουλτούρα της ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT, των θυγατρικών της και της SUNLIGHT Recycling, με την εφαρμογή ενός μοντέλου High Involvement Organization το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής της εταιρείας. Η υλοποίηση του προγράμματος αλλαγής Εταιρικής Κουλτούρας έχει αποδώσει ήδη καρπούς και απτά αποτελέσματα, με σημαντική βελτίωση των επιθυμητών δεξιοτήτων των εργαζομένων και αύξηση της συμμετοχής τους στα προγράμματα της εταιρείας. Την ίδια στιγμή, το κλίμα συμμετοχής, ήθους και αξιοπιστίας που καλλιεργήθηκε προς κάθε stakeholder αποτυπώθηκε και στην αγορά όπως δείχνουν και τα βελτιωμένα στοιχεία στους δείκτες ικανοποίησης πελατών.

Το βραβείο παρέλαβε ο Κωνσταντίνος Γεωργιάδης, Group HR Director της SUNLIGHT, ο οποίος δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά παραλαμβάνω αυτό το βραβείο εκ μέρους της SUNLIGHT, μέλους του Ομίλου Εταιρειών του Πάνου Γερμανού. Μέσα από ένα μοντέλο High Involvement Organization επαναπροσδιορίσαμε την εταιρική μας κουλτούρα ως πυλώνα στρατηγικής αλλαγής. Η χρονιά που αφήνουμε πίσω μας αποτέλεσε μια από τις καλύτερες για την εταιρεία μας. Καταφέραμε να αυξήσουμε σημαντικά τις πωλήσεις μας σε διεθνείς αγορές, αλλά επιμένουμε να διατηρούμε όλη μας την παραγωγή στην Ελλάδα, σε μια εποχή ραγδαίας αποβιομηχανοποίησης της χώρας. Αναπτύσσουμε διαρκώς τη μονάδα μας στην Ξάνθη που αποτελεί το 2ο μεγαλύτερο εργοστάσιο του είδους του στην Ευρώπη, και για το 2016 δημιουργήσαμε 130 νέες θέσεις εργασίας. Ευχαριστούμε το θεσμό  και αφιερώνουμε το βραβείο στους 750, SUNLIGHT εργαζομένους μας!»

ΑΠΕ-ΜΠΕ