Αρκετά κοντά στην έναρξη της λειτουργίας του βρίσκεται ο Καταναλωτικός Συνεταιρισμός της Ξάνθης. Ήδη έχει νοικιαστεί κατάστημα στη συμβολή των οδών Αγ. Ελευθερίου και Καβάλας ενώ από τις 22 Νοεμβρίου έχει δοθεί από τη Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης η αναγκαία προέγκριση για την ίδρυση και λειτουργία του καταστήματος.

Στη σχετική ανακοίνωσή του ο Κοινωνικός  Καταναλωτικός Συνεταιρισμός Ξάνθης «Μαζί» – Συν. Π. Ε. εύχεται καλά Χριστούγεννα και αναφέρει:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει νοικιαστεί κατάστημα, στην συμβολή των οδών Καβάλας και αγίου Ελευθερίου, και ετοιμαζόμαστε για να λειτουργήσει το κατάστημά με το νέο έτος. Θα λειτουργήσει παντοπωλείο με έμφαση στα τοπικά προϊόντα.

Όποιος, μέλος ή φίλος του συνεταιρισμού θέλει να βοηθήσει στις εργασίες είναι ευπρόσδεκτος. Επίσης χρειαζόμαστε υλικοτεχνική υποδομή, καρέκλες, πάγκους, ράφια, φωτιστικά, κλιματισμό, ψυγεία, ζυγαριά  κ.τ.λ.

Ακόμη απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση προς παραγωγούς και προμηθευτές, για να συνεργαστούμε εν όψει της λειτουργίας του καταστήματός μας.

Για λεπτομέρειες και επικοινωνία μπορείτε να επισκεφθείτε τη νέα μας ιστοσελίδα http://mazi-syn.gr/ όπου και θα βρείτε τηλέφωνα των μελών του Δ.Σ.