Λιτή όσο διαρκεί η εξέταση των ενστάσεων αλλά με προαναγγελία για στοιχεία που πλέον γνωρίζει (εννοώντας τη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη) δόθηκε στη δημοσιότητα κοινή ανακοίνωση των 4 παρατάξεων της αντιπολίτευσης κυρίως για την απόρριψη του προγράμματος ΒΑΑ και τις εξελίξεις με την καθαριότητα.

Αναλυτικά αναφέρουν:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ
ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
Τα τελευταία δύο χρόνια είμαστε όλοι στο ίδιο έργο θεατές.
Μια δημοτική αρχή, άβουλη, άνευρη, χωρίς όραμα και προγραμματισμό, με προτεραιότητες παλαιοκομματικές, μόνο παράτες και φιέστες.
Ένας Δήμος που οπισθοχωρεί συνεχώς, σε ένα περιβάλλον άκρως ανταγωνιστικό και με άλλους δήμους της Περιφέρειας να καλπάζουν κυριολεκτικά.
Απόδειξη ότι δεν φταίνε οι συγκυρίες αλλά οι επιλογές και η ανεπάρκεια της παρέας που «διοικεί» το Δήμο.
Η ανησυχία και η αγωνία για το μέλλον μας ενώνει.
Ο Δήμος πρέπει να μας ενώνει.
Ο Δήμαρχος έχει επιλέξει μια μοναχική συγκρουσιακή πορεία, που οδηγεί στην απομόνωση και την απώλεια στρατηγικών συμμαχιών.
Έχουμε πλέον άποψη για όλα, θα κάνουμε αυτό που έπρεπε να κάνει καθημερινά ο κ.Δημαρχόπουλος, να χτίζει συνεργασίες, να εκμεταλλεύεται τους Ξανθιώτες επιστήμονες, να πάψει να πετά τη μπάλα σε αγνώστου ταυτότητας εταιρείες, να ενεργοποιήσει τις υπηρεσίες, να αγωνίζεται και να αγωνιά.
Όσο διαρκούν οι διαδικασίες των ενστάσεων, δεν θα μιλήσουμε γιατί ελπίζουμε να μπορέσει να διορθώσει την ανεπάρκεια των επιλογών του.
Μετά όμως θα πούμε τα πράγματα με το όνομά τους.
Γιατί φτάνει πια.
Ο Δήμος Ξάνθης δεν αξίζει αυτή τη τύχη, δεν του ταιριάζει αυτή η μιζέρια και η κουτοπόνηρη άγονη διαχείριση.
Θα τα πούμε σύντομα.
Θανάσης Ξυνίδης – ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ
Δημήτρης Μπένης – ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ
Ιπποκράτης Καμαρίδης – ΞΑΝΘΗ – ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
Νίκος Ανταμπούφης – ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΞΑΝΘΗ