Με τίτλο “Fantastic 4: Η παρέα της αντιπολίτευσης στο Δήμο Ξάνθης.” με γραπτή του δήλωση ο Δήμαρχος Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλος απαντά στις κινήσεις και τις ανακοινώσεις των 4 παρατάξεων της ανριπολίτευσης.

Αναλυτικά:
Τα τελευταία 2 χρόνια γίνεται προσπάθεια ώστε να αλλάξουν κατεστημένα και νοοτροπίες ετών.
Στο σύντομο αυτό χρονικό διάστημα κάνουμε συνεχώς βήματα προς τα εμπρός. Και αυτό σας ενοχλεί… Με καθημερινές παρεμβάσεις θέτουμε το δημότη στο επίκεντρο της πολιτικής μας.
Στη διοίκηση του Δήμου μας, έχουν αξιοποιηθεί καινούριοι άνθρωποι με νέες ιδέες και όραμα, οι οποίοι δίνουν καθημερινά το παρόν στα προβλήματα των πολιτών.
Αντίθετα, εσείς είστε αυτοί οι οποίοι αναλώνεστε σε επικοινωνιακά τρικ και φιέστες. Αν αναλώνατε το χρόνο σας πιο εποικοδομητικά ίσως μπορούσατε να είστε ακόμα και χρήσιμοι για την πόλη μας.
Είναι απορίας άξιο πώς μετά από τόσα χρόνια στα έδρανα της αντιπολίτευσης -επαγγελματίες δημοτικοί σύμβουλοι- σας έπιασε ξαφνικά η αγωνία για το Δήμο μας… Και δυστυχώς παρασύρετε μαζί σας πρόσωπα τα οποία συμμετείχαν στις τελευταίες εκλογές με σημαία να τα αλλάξουν όλα.
Ίσως είστε όλοι το ίδιο… Τα ίδια φθαρμένα υλικά.
Ένα πράγμα μόνο σας ενώνει… Πώς θα κατορθώσετε να απαξιώσετε το Δήμαρχο. Με τις σπασμωδικές σας κινήσεις, όμως, προκαλείτε κακό στην ίδια την πόλη μας. Με τις φωνές και τις κορώνες σας διασύρετε τη Ξάνθη μας. Αυτό δε θα το επιτρέψω.
Πάντοτε βάζετε τα προσωπικά σας συμφέροντα πάνω από το Δήμο μας. Μόνο αυτά σας ενώνουν… τα συμφέροντα, η ανασφάλεια και ο πανικός της παρέας σας.
Γεγονός είναι ότι μοναδική σας εμμονή είναι να επιχειρείτε απεγνωσμένα να αιτιολογήσετε την ανυπαρξία σας μέσα από μια στείρα, καταγγελτική και απαξιωτική για όλους και όλα αντιπολιτευτική γραμμή. Δεν μπορείτε πια να κρυφτείτε από τους συμπολίτες μας, οι οποίοι αποδεικνύεται ότι έχουν σωστή πολιτική κρίση.
Η από κοινού τακτική της ισοπέδωσης που ακολουθήσατε στο παρελθόν και εξακολουθείτε και σήμερα, ξεχνάτε ότι είναι η ίδια που σας απαξίωσε στα μάτια της πλειοψηφίας των συμπολιτών μας στις τελευταίες εκλογές. Όταν καταλάβετε ότι οι Ξανθιώτες επιβραβεύουν τη σοβαρότητα, την προσπάθεια, την εντιμότητα, το σχεδιασμό, την αποτελεσματικότητα, την προσφορά ίσως τότε να επιστρέψετε στην πραγματικότητα.
Όμως, να γνωρίζετε επίδοξοι… «Fantastic 4» ότι δεν θα επιτρέψουμε να υπονομεύσετε το μέλλον της Ξάνθης μας.