Οι Κατασκηνωτές σε συνεργασία με το 2ο Σύστημα Προσκόπων Ξάνθης, το Βοήθεια στο Σπίτι (Δήμος Ξάνθης) και την Eurotaxi καλούν και φέτος μέλη και φίλους εθελοντές σε ανοιχτή δράση κοινωνικής αλληλεγγύης για τις πολύτεκνες οικογένειες που αντιμετωπίζουν έντονες οικονομικές δυσκολίες και δεν μπορούν να παρέχουν τα χρειώδη, καθώς και για ανθρώπους που απέμειναν μόνοι τους και χρειάζονται εμπράκτως μια χείρα βοηθείας και υποστήριξης.

Πιο συγκεκριμένα, από 10/12 έως 20/12 θα συγκεντρώνουμε τρόφιμα κι είδη πρώτης ανάγκης στα παρακάτω σημεία:

1) Όλες οι πιάτσες των EuroTaxi (Απλά αφήστε τη προσφορά σας σε κάποιον οδηγό της EuroTaxi)
2) Σπιτάκι τέχνης, έκφρασης & πολιτισμού, παλιά πόλη (Καθημερινές 18:00 – 20:00)
3) Smart price, Γεωργίου Κονδύλη & Αριστείδη Πιαλόγλου
4) Φθηνή Αγορά – Δουκίδης Μπρωκούμη 14
5) Market Σαράβας, Τραπεζούντος & Κανάρη γωνία
6) Πλανήτης, Δούκα Θεοδώρου 61
7) Mini market της γειτονιάς, Σάρδεων 1
8) Smile Market, Ζαλάχα 2
9) The Mart Ξάνθης, 2o χλμ. Επαρχιακής Οδού Ξάνθης Πετεινού – Μαγγάνων

Ελπίζουμε να ανταποκριθείτε και αυτή τη φορά στο κάλεσμά μας, σε μια κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, με ανιδιοτέλεια και σεβασμό ώστε να στηρίξουμε όλοι μαζί, τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη τη βοήθεια αλλά και το δικαίωμα στην αξιοπρεπή διαβίωση.

Η φετινή Χριστουγεννιάτικη Κατασκήνωση Αγάπης είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Αλέξανδρου Τσιάνη, ιδρυτικού μέλους και πρώην αντιπροέδρου του πολιτιστικού συλλόγου «Οι Κατασκηνωτές».

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας: Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Ξάνθης “Οι Κατασκηνωτές” Βασ. Σοφίας 5, Ξάνθη, FB: www.facebook.com/kataskinotes GooglePlay (Android App):kataskinotes, @: kataskinotes@67100.gr, T: 697 826 7782, 25410-70424 W: www.67100.gr/kat/