Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, κλοπή από αποθήκη οικίας, που διαπράχθηκε, τις πρώτες πρωινές της Τρίτης στην Κρήνη Καβάλας.

Συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης σε χωριό της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 48χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι ο δράστης, τις πρώτες πρωινές ώρες της 6-12-2016, μετέβη με το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητό του, στην Κρήνη Καβάλας, όπου διέρρηξε αποθήκη οικίας και αφαίρεσε από το εσωτερικό της, μεταξύ άλλων, 12 βενζινοκίνητα και ηλεκτρικά εργαλεία – μηχανήματα και πλήθος εξαρτημάτων και μικροαντικειμένων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη, σε χωριό της Ξάνθης, βρέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Κατασχέθηκε επίσης το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο του 48χρονου. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης.