Συνελήφθησαν την Παρασκευή στον Άγιο Σύλλα Καβάλας, από αστυνομικούς των Ομάδων Δίωξης Ναρκωτικών και Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 38 και 32 ετών, κατηγορούμενοι για διακίνηση, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, σχετικά με μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών στην Καβάλα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση.  Κατά τη διάρκεια αυτής, εντόπισαν τους δράστες να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και επιχείρησαν να τους ελέγξουν. Ο 38χρονος, αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, βγήκε από το όχημα και πέταξε μια σακούλα με ηρωίνη,  βάρους 37,7 γραμμαρίων ενώ στη συνέχεια επιχείρησε να διαφύγει αποτυχημένα, καθώς συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Στην κατοχή του 32χρονου, οδηγού του οχήματος, βρέθηκαν δύο βαμβάκια εμποτισμένα με διάλυμα ηρωίνης. Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.