Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ξάνθης Ο ΠΗΓΑΣΟΣ, Επίσημο Μέλος Της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και Αναγνωρισμένο Σωματείο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 5:30 μμ στον Πολιτιστικό Πολυχώρο “Καπναποθήκη Π” του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης που βρίσκεται στην οδό Καπνεργατών 9, uα πραγματοποιήσει τον καθιερωμένο ετήσιο αγωνιστικό του Απολογισμό και ταυτόχρονα θα ανακοινώσει τα νέα του αγωνιστικά Σχέδια για την χρονιά του 2017.

Παρακαλούνται όλα τα μέλη του, καθώς και όλοι οι αθλητές ποδηλάτες όλων των τμημάτων του: Ακαδημίας, Junior Παιδικό, Εφηβικό, Ενήλικες,Masters, Elite να παραβρεθούν για την σχετική ενημέρωση.

Επίσης στην ενημερωτική συνάντηση μπορούνε να παραβρεθούν και όλοι όσοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν από κοντά τις αυθεντικές δράσεις του Επισήμου  Ποδηλατικού Συλλόγου.  ιοικητικό Συμβούλιο και  οι Επίσημοι Αναγνωρισμένοι Προπονητές του ΠΗΓΑΣΟΥ  τελώντας σε διαρκή επικοινωνιακή σχέση με την ποδηλατική πραγματικότητα και την Κοινωνία, θα δείξουν για ακόμη μία φορά πως τα λόγια στρώνουν τον δρόμο για τα έργα.