Σε μια εποχή που η εφημερίδα και η δημοσιογραφία έχουν απαξιωθεί, το αναγνωστικό κοινό και ο ίδιος ο Τύπος έχουν περισσότερο παρά ποτέ ανάγκη να γνωρίσουν την αλήθεια. Την αλήθεια, όπως θα προκύπτει μέσα από ρεπορτάζ και στοιχεία.

Αυτή την αλήθεια, δεσμεύεται να αποκαλύπτει το Documento. Η νέα κυριακάτικη εφημερίδα με την υπογραφή του Κώστα Βαξεβάνη και μιας εξαιρετικής ομάδας περίπου 100 δημοσιογράφων και αναλυτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό που κυκλοφορεί την προσεχή Κυριακή 20 Νοεμβρίου, με θέματα που θα συζητηθούν!

15073372_1808746292728581_3945136442773090437_nΤο Documento, είναι αυτό ακριβώς που περιγράφει ο τίτλος του. Μια εφημερίδα με ρεπορτάζ και αποκαλύψεις που θα κάνει κάποιους να χάσουν τον ύπνο και άλλους να ξυπνήσουν για τα καλά. Μια εφημερίδα διαφορετική από τις υπόλοιπες που δεν φοβάται την αντίθετη άποψη, που σκοπεύει να επαναφέρει την πολυφωνία στην ενημέρωση και που θέτει τελικά το κρίσιμο ερώτημα: εσύ παίρνεις εφημερίδα για την ύλη της ή για τα δώρα της; Το Documento θα προσφέρει ρεπορτάζ με μόνο σκοπό την ενημέρωση και την επαναφορά της αληθινής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο. Με κεντρικούς άξονες την έρευνα, την αποκάλυψη, την αλήθεια, την πολυφωνία και την άποψη, το Documento σκοπεύει να είναι λαϊκό, αλλά όχι λαϊκίστικο, θεσμικό αλλά σε καμιά περίπτωση για να λειαίνει τις γωνίες, παρεμβατικό μα όχι κίτρινο και κυρίως δυναμικό.

Κράτα το

Κράτα το