Τη σκυτάλη των αντιδράσεων από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ για όσα επακολούθησαν την αντιφασιστική πορεία του Σαββάτου, παίρνει ο βουλευτής του κόμματος Γρηγορης Στογιαννίδης.

Σε δήλωσή του για όσους επιχείρησαν να συνδέσουν την πορεία με τα επεισόδια που σημειώθηκαν μετά το τέλος της πορείας επιτίθεται στα ΜΜΕ και άλλους παράγοντες που θεωρεί πως επιχείρησαν να εμπλέξουν τους βουλευτές και τους συμμετέχοντες στην πορεία, με τα επεισόδια που έγιναν μετά το τέλος της. “Η πορεία ήταν ειρηνική και μαζική με παλμό και συμμετοχή, όπως το επιθυμούσαμε και μόνο αφού είχαν αποχωρήσει όλοι διαδηλωτές, κάποια άλλη ομάδα που δεν έχει καμία σχέση με την πορεία προκάλεσε επεισόδια” σημειώνει αποδίδοντα ηθελημένη προσπάθεια διαστρέβλωσης των γεγονότων.

Τους προκαλώ να μας μηνύσουν

Μάλιστα χρησιμοποιεί σκληρές εκφράσεις και αναφέρει: “Δεν έχουν σχέση με τις δημοκρατικές αρχές, η λάσπη και η συκοφαντία ανήκει στο φασισμό. Όσο κάνουν μαύρη προπαγάνδα είναι τα παιδιά του Γκέμπελς.” και προχωρά ακόμη παραπέρα λέγοντας “Τους προκαλώ να μας μηνύσουν για να κληθούμε να αποδείξουμε ποιος λέει την αλήθεια” καταλήγει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Για το θέμα έχει ξεσπάσει πολιτικά κόντρα μεταξύ ΜΜΕ και πολιτικών παραγόντων από τη μία, και του ΣΥΡΙΖΑ, των βουλευτών και της Νεολαίας του κόμματος, από την άλλη.