Δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές στο Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Προνοιας ΑΜΘ .

Ο φορέας που εδρεύει στην Καβάλα και επιβλέπει τους φορείς ατόμων με αναπηρία, χρόνια πασχόντων και ευπαθών ομάδων σε όλη την ΑΜΘ – όπως το Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης- διαθέτει 7μελές συμβούλιο, που τροποποιήθηκε με πρόσφατη απόφαση του Υπουργού Εργασίας, που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ.

Αναλυτικά η σύνθεση του Δ.Σ.

  1. theologidisΟ Σωτηριάδης Σωτήριος του Παναγιώτη, λογοθεραπευτής από την Καβάλα, ως Πρόεδρος, με αναπληρώτρια την Μικροπούλου Κωσταράκη Μαρία του Χρήστου, συνταξιούχο εκπαιδευτικό.
  2. Η Τσιολερίδου Δέσποινα του Έλληνα, κοινωνιολόγος, ως Α’ Αντιπρόεδρος, με αναπληρώτρια την Παπακωνσταντίνου Βασιλική του Μιλτιάδη, συνταξιούχο.
  3. Ο Χατζηθεοδώρου Γεώργιος του Ηλία,  ειδικός παιδαγωγός από την Ξάνθη , ως Β’ Αντιπρόεδρος, με αναπληρώτρια την Γιαννακίδου Χαρίκλεια του Ευσταθίου, δασκάλα από την Ξάνθη.
  4. Η Κυριακή Κουτσίδου του Αντωνίου, συνταξιούχος νοσηλεύτρια, ως Τακτικό Μέλος, με αναπληρώτρια την Βελικοπούλου Αρτέμιδα του Αθανασίου, συνταξιούχο.
  5. Ο Μπιρόλ Μουμίνογλου του Χιλμί, λογιστής από την Ξάνθη, ως Τακτικό Μέλος, με αναπληρωτή τον Καρούντζο Τρύφωνα του Βασιλείου, βιβλιοθηκονόμο.
  6. Η Ζαφειροπούλου Φωτεινή, με αναπληρωτή τον Κρεμύδα Σμάραγδο, αμφότεροι ως εκπρόσωποι της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.).
  7. Ο Γιαννουλίδης Σταύρος, υπάλληλος του Π.Χ.Π. Καβάλας ως εκπρόσωπος των εργαζομένων του Κέντρου, με αναπληρώτρια την Καζάκη Σταυρούλα, ομοίως.

    Η αποστολή του ΚΚΠΑΜΘ
    To Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Κ.Κ.Π.Π.Α.Μ.Θ.) είναι ο δημόσιος φορέας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που δραστηριοποιείται στον τομέα της Πρόνοιας, με σκοπό συνοπτικά να εποπτεύει, συντονίζει και κατευθύνει δράσεις σύγχρονης κοινωνικής πολιτικής, με σκοπό την κοινωνική φροντίδα και προστασία της οικογένειας, της παιδικής ηλικίας, της νεότητας, της τρίτης ηλικίας, των ατόμων με αναπηρίες, των χρονίως πασχόντων και των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Κράτα το