Το ήρεμο κλίμα στη διαδικασία διαδοχής του Περιφερειάρχη, φαίνεται ότι διαταράσσεται στην Ξάνθη, όπως μαρτυρά η απάντηση που έδωσε στη δημοσιότητα ο εκ των διεκδικητών Μιχάλης Αμοιρίδης.

Σε επιστολή προς blog, που κοινοποιεί ο Περιφερειακός Σύμβουλος, αναφέρει:

Η ανάρτηση ‘’Ο “ευνοημένος” Αμοιρίδης απειλεί αν δεν τον κάνει…Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης ο Ζαγναφέρης,να κατέβει ο ίδιος…υποψήφιος Περιφερειάρχης! ‘’ και η ενδεχόμενη αναδημοσίευση της σε έντυπο ή ηλεκτρονικό μέσο, είναι απολύτως ψευδής και συκοφαντική. Σας καλώ να επανορθώσετε άμεσα και σε σημείο αντίστοιχο του μυθεύματος που δημοσιεύσατε και επιφυλάσσομαι των νομίμων ενεργειών μου.

Επί σειρά εβδομάδων παρακολουθούμε κατάπτυστα κατασκευασμένα δημοσιεύματα που δεν σεβάστηκαν ούτε τον άνθρωπο Γιώργο Παυλίδη ούτε διδάχτηκαν το ελάχιστο από την πορεία ζωής του. Η κοινωνία μας έχει αντιληφθεί από ποιόν υποκινούνται και με ποιον σκοπό.

Με τον κο Κ. Ζαγναφέρη, αλλά και με οποιονδήποτε άλλον ουδέποτε δέχτηκα να κάνω οποιαδήποτε συναλλαγή. Η αναφορά επίσης άλλων προσώπων στο δημοσίευμα σας με όποιον τρόπο και εάν τους εμπλέκετε είναι αναληθής.

Η ενδεχόμενη υποψηφιότητα μου για την θέση του Περιφερειάρχη μπορεί να κάνει κάποιους να στεναχωριούνται και να αγωνιούν αλλά έχει δρομολογηθεί με την παρότρυνση πολλών περιφερειακών συμβούλων, εκτιμώντας τη στάση και την προσφορά μου στην Περιφέρεια αλλά και δυναμώνει εξαιτίας των ως άνω εκβιαστικών συμπεριφορών και των υποκινούμενων συκοφαντικών δημοσιευμάτων.

Μιχάλης Αμοιρίδης
Περιφερειακός Σύμβουλος