Στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου πέρασε ένας ταλαντούχος νεαρός ηθοποιός από την Ξάνθη, συνιστώντας μια μεγάλη επιτυχία.

Ο 18χρονος Γιλμάζ Χουσμέν, είναι από τους μόλις 16, σε σύνολο 750 υποψηφίων, που πέτυχε την εισαγωγή του στη Δραματική του Εθνικού. Το ταλέντο του το έχουν ήδη ξεχωρίσει οι Ξανθιώτες από τις παραστάσεις του Θεάτρου “Ανατολικά του Νέστου” τα τελευταία χρόνια, αλλά η εισαγωγή στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, είναι μια υπέρβαση που απαιτεί πολύ παραπάνω στοιχεία εκτός από το ταλέντο.

gilmaz-2Η εντυπωσιακή του επιτυχία δεν έμεινε ασχολίαστη από το θίασο στον οποίο έκανε τα πρώτα του βήματα. Στο προφίλ του Θεάτρου “Ανατολικά του Νέστου” έγραψαν σχετικά:

Η χαρά μας πολύ μεγάλη!!! Πριν 3 χρόνια γνωρίσαμε ένα ιδιαίτερα ταλαντούχο παιδί μόλις 15 χρονών. Από τότε γίναμε φίλοι, συνεργάτες, οικογένεια! Χαιρόμασταν να τον βλέπουμε να λάμπει στη σκηνή, εμείς και σίγουρα πολλοί από τους φίλους του θεάτρου και του εργαστηρίου. Από σήμερα μια νέα εποχή αρχίζει για αυτόν με την εισαγωγή του στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Yilmaz Chousmen σου ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στο μαγικό ταξίδι που μόλις αρχίζει για σένα. Μας έκανες πολύ περήφανους!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το