Σε δηλώσεις και αναρτήσεις τους, οι στενοί συνεργάτες του εκλιπόντα Περιφερειάρχη Γ. Παυλίδη, κάνουν το δικό τους αποχαιρετισμό.

Μ. Αμοιρίδης:

Ο Γιώργος Παυλίδης αποτέλεσε κεφαλαίο για τη Ξάνθη και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.
Ήταν πολιτικός σταθερός στις αξίες του, έξυπνος, διορατικός, εργατικός, οραματιστής, αποτελεσματικός και είχε την ικανότητα αυτά του τα πλεονεκτήματα να τα μεταδίδει στους συνεργάτες του.
Πήρε πρωτοβουλίες και δημιούργησε έργα και θεσμούς με απήχηση πολύ μεγαλύτερη των ορίων της περιοχής μας. Η φήμη του ξεπέρασε τα όρια της Ελλάδας. Σε μόλις δύο χρόνια κατάφερε να δώσει στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη ένα διαφορετικό όραμα και να βάλει τα θεμέλια έργων με τεράστια σημασία για την κοινωνία μας. Μία κοινωνία που τον τίμησε επανειλημμένα αναγνωρίζοντας το έργο του.
Η απώλεια είναι τεράστια και οποιαδήποτε λόγια δεν μπορούν να απαλύνουν το πόνο της οικογένειας του. Η μεγάλη παρακαταθήκη που τους αφήνει είναι η ευρύτατη αναγνώριση του έργου και των αξιών που πρέσβευε καθ’ όλη τη διάρκεια της μακροχρόνιας θητείας του ως Νομάρχης Ξάνθης και Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Δ. Πέτροβιτς:
Σε ευχαριστούμε Γιώργο για όσα μας πρόσφερες.
Σε ευχαριστούμε που μας έδωσες τη δυνατότητα να συμπορευτούμε στη ζωή.
Στο πρόσωπό σου συνέκλιναν εξαιρετικά χαρακτηριστικά, η δικαιοσύνη, η διακριτικότητα, η ζεστασιά της ψυχής σου, η ακεραιότητα του χαρακτήρα σου και, ίσως, το πιο σημαντικό, το ήθος και η σοβαρότητα.
Πορευτήκαμε μαζί τα τελευταία έξι χρόνια. Στα εύκολα και στα δύσκολα. Στις χαρές και στις λύπες. Σε μεγάλους αγώνες και σε ανηφορικά μονοπάτια.
Όλοι σου αναγνωρίζουμε ότι πάντα ήσουν εκεί. Με αποφασιστικότητα και ταυτόχρονα σεμνά, με πίστη και αφοσίωση στο όραμα σου για ένα καλύτερο μέλλον για τους πολίτες της Περιφέρειάς μας, αφήνοντας ανεξίτηλο το αποτύπωμά σου στην πολιτική ιστορία του τόπου μας.
Θα μου λείψεις Γιώργο. Σε όλους μας θα λείψεις. Για την αγάπη σου, για την ειλικρίνειά σου, για τις κουβέντες μας, για το πάθος σου στους αγώνες μας και στις μεγάλες προκλήσεις. Θα μας λείψει το αυθεντικό που αντιπροσώπευες.
Είχα την τύχη και την χαρά να συνομιλώ έως πρόσφατα μαζί σου, να σε ακούω και να σε συμβουλεύομαι. Στον πυρήνα της σκέψης σου βρισκόταν πάντοτε η ανάγκη να ξεπεράσει η Περιφέρειά μας τις όποιες δυσκολίες, με σχεδιασμό, προγραμματισμό και αποτελεσματική υλοποίηση.
Γιώργο θα μείνεις στην ιστορία του τόπου μας, ως ένα υπόδειγμα προσωπικού ήθους και πολιτικής συνέπειας. Η διαύγεια της σκέψης σου και η καθαρότητα της προσωπικής σου διαδρομής έχουν κερδίσει τον σεβασμό όλων μας. Η πολιτική σου παρακαταθήκη, και η πίστη σου σε ένα όραμα αναπτυξιακό για την Περιφέρειά μας, πρέπει, και θα έχει συνέχεια.
Γιώργο σε χαιρετώ με αισθήματα σεβασμού και θαυμασμού. Για τη δύναμη της ψυχής σου να αντιμετωπίσεις με υπερηφάνεια, αξιοπρέπεια και καρτερικότητα όλες τις αντιξοότητες. Στάθηκες όρθιος, δεν λύγισες και έβαλες μπροστά το καλό του τόπου και της κοινωνίας, μη υπολογίζοντας κόπο και κούραση. Πάλεψες παλληκαρήσια σε όλα τα επίπεδα και μας οδήγησες μπροστά…
Γιατί ήσουν Άνθρωπος πάνω από όλα, για όλους…
Είμαστε πολύ υπερήφανοι, όλοι, για σένα Γιώργο, για τη διαδρομή σου, για τη στάση ζωής σου, για την ποιότητα της προσωπικότητάς σου.
Και, πάνω απ’ όλα, δικαιούνται να είναι υπερήφανοι για σένα η σύζυγος, τα παιδιά, η εγγονή σου, που έχουν το ξεχωριστό προνόμιο να σε έχουν σύζυγο, πατέρα και παππού.
Καλό σου ταξίδι Γιώργο…

Θ. Μαρκόπουλος:

Ο αγωνιστής για την ανάπτυξη της ΠΑΜΘ, ο οραματιστής Περιφερειάρχης και ο εξαιρετος άνθρωπος Γ. Παυλίδης πέρασε στην αιωνιότητα. Το έργο του αλλά και το παράδειγμά του θα είναι πάντα εδώ και θα φωτίζουν διαρκώς και θα σηματοδοτούν όλη την ΑΜΘ. Καλό Παράδεισο, Γιώργο. Θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένειά σου.

Χ. Μέτιος:

Είμαστε συγκλονισμένοι από το θάνατο του φίλου και Περιφερειάρχη μας, Γεωργίου Παυλίδη.

Ήταν ένας ωραίος άνθρωπος, μία σημαντική προσωπικότητα, με μεγάλη εμπειρία και ιδιαίτερες ικανότητες στη διαχείριση των κοινών. Οραματίστηκε και δημιούργησε. Με το πολύτιμο έργο του προσέφερε πολλά στην περιοχή μας και μέχρι την τελευταία στιγμή αγωνιζόταν για το καλό του τόπου.

Το έργο του παρακαταθήκη όλων μας, αλλά το κενό, που ο θάνατός του αφήνει σε φίλους και συνεργάτες δυσαναπλήρωτο.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Καλό ταξίδι Γιώργο.

Α. Πατακάκης:
“Έφυγε σήμερα από κοντά μας ένας σπουδαίος άνθρωπος, αγαπημένος συναγωνιστής και σημαντικότατο στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο Περιφερειάρχης μας Γιώργος Παυλίδης.
Υπήρξε μεγάλος οραματιστής, άνθρωπος με ήθος και αφήνει πίσω του σημαντικό έργο στην τοπική αυτοδιοίκηση. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Καλό ταξίδι, φίλε Γιώργο.”