Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, κλοπή από οικία, που διαπράχθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη, από τους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, τρεις άνδρες, ηλικίας 25, 22 και 22 ετών, που κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, κλοπή και κατοχή ναρκωτικών, κατά περίπτωση.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες, διότι, όπως προέκυψε, το βράδυ της Πέμπτης διέρρηξαν σπίτι στην Αλεξανδρούπολη και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν ο παραπάνω ηλεκτρονικός υπολογιστής και όλο το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη δικαιούχο τους, καθώς επίσης τέσσερις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 1 κινητό τηλέφωνο και 2 ρολόγια χειρός, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται.

Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποίησαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου στην οικία του ενός 22χρονου, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν δύο και έναν μεταλλικό τρίφτη.

Σημειώνεται ότι και οι τρεις δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.