Όπως αναφέρει το Εργαστήρι Salsa Latin της ΦΕΞ:

Το μεγαλύτερο χορευτικό γεγονός του φθινοπώρου για τη Βόρεια Ελλάδα, το φεστιβάλ “SALSA MONTANA”, που πραγματοποιεί το Εργαστήρι Sala Latin της ΦΕΞ, στο Ξενοδοχείο Nemesis, στα Κομνηνά του Δήμου Σταυρούπολης, Νομού  Ξάνθης, επαναλαμβάνεται και φέτος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά,  από τις 19 έως 20 Νοεμβρίου.

10622907_1589220664643599_6289012003734169944_nΣτην πρωτότυπη πολιτιστική πρόταση του Εργαστηρίου Latin της ΦΕΞ για τη Βόρεια Ελλάδα, ανταποκρίνονται τα τελευταία χρόνια δεκάδες χορευτές, από τη Θράκη, τη Μακεδονία, το Αιγαίο, κι έχουν πολλά θετικά σημεία για να μετρήσουν ώστε να καταλήξουν σε αυτή την επιλογή:

  • Τη μοναδική θέα και την «παραμυθένια» διαμόρφωση του χώρου, στα κάστρα του Ξενοδοχείου Nemesis, εκεί που η φύση συναντά το μεράκι των ανθρώπων για δημιουργία. Τα ξεχωριστά διακοσμημένα δωμάτια, τα μπαλκόνια με θέα στο δάσος, οι χώροι με τις πέτρινες λεπτομέρειες και το παραδοσιακό τζάκι, αρκούν να μας πείσουν για την επιλογή του χώρου.
  • Τις φροντισμένες επιλογές σε δασκάλους και μαθήματα. Για φέτος, η προσπάθειά μας επικεντρώνεται στην πρόσκληση Δασκάλων Χορού, που διαμένουν και έχουν διακριθεί στην Ευρώπη.
  • Την πολύ καλή τιμή για το full pass.

Περισσότερες λεπτομέρειες, συντομα….

Εικόνες για το ΝΕΜΕΣΙΣ, τα δωμάτια και την πανοραμική άποψη του χώρου,  διαθέσιμες σε: http://www.booking.com/Hotel-Nemesis