Δεκτή έκανε το Εφετείο Θράκης την προσφυγή της επιχειρηματία του Central Parkingk Μαργαρίτας Πατρικίου εναντίον της απόφασης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ξάνθης να τεθεί στο αρχείο η μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τις ευθύνες που αφορούν στη συνολική υπόθεση της μίσθωσης του δημοτικού parking, στο ο οποίο είχε αναδειχθεί πλειοδότης και εκμεταλλευόταν επιχειρηματικά.

Η μήνυση που είχε κριθεί ως αβάσιμη από την τοπική Εισαγγελία αναζητεί αν υπάρχει ευθύνη για τη συνολική διαδικασία της μίσθωσης του πάρκινγκ από το Δήμο, εφόσον αποδείχτηκε ότι δεν ήταν κατάλληλο για χρήση ενώ η Εισαγγελία Εφετών που κάνει δεκτή την προσφυγή, επιστρέφει τη δικογραφία και παραγγέλλει την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων για κατηγορίες πλημμεληματικού ή κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ξεκινούν οι καταθέσεις για τους Οικονομικούς Εισαγγελείς

Είναι από τις πολλές παράλληλες υποθέσεις ποινικού και πολιτικού χαρακτήρα, στο μέτωπο που έχει ανοίξει η επιχειρηματίας με το Δήμο της Ξάνθης. Την Παρασκευή εξάλλου ξεκινούν οι καταθέσεις στην Εισαγγελία της Ξάνθης, στο πλαίσιο έρευνας των Oικονομικών Εισαγγελέων που αφορούν στην υπόθεση του κτιρίου και της συνολικής οικονομικής διαχείρισης, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του xanthi2.gr

 

 

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το