Τη διαβεβαίωση ότι οι συνδικαλιστές της Αστυνομίας της Ξάνθης δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τη Χρυσή Αυγή, έδωσε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης Πέτρος Χατζηαντωνίου, σχολιάζοντας της ερωτήσεις που καταθέτει το νεοναζιστικό κόμμα στη Βουλή για διάφορα θέματα που συνδέονται με τη δράση του Σωματείου. 

xatziantoniou-petros-syndikalistis-astynomiasΌπως σημειώνει οι ίδιοι δεν έχουν καμία συνεργασία για τα θέματα αυτά και ότι η κατάθεση ερωτήσεων είναι πρωτοβουλία των χρυσαυγιτών. Μάλιστα, όπως προσθέτει, η Συνδικαλιστική Κίνηση έχει αρνηθεί να συναντήσει αντιπροσωπεία των βουλευτών της ΧΑ, σε σχετικό αίτημα.

Εξάλλου,  σε σχέση με τη μεγάλη συζήτηση για τις σχέσεις της ΕΛΑΣ με τη Χ.Α. και αν έχει μεγάλο αριθμό ψήψων, ο Πέτρος Χατζηαντωνίου σημειώνει ότι δεν έχει υποπέσει τίποτε στην αντίληψή του, τουλάχιστον στην Ξάνθη.

Τέλος, καταλήγοντας ο Πρόεδρος των Αστυνομικών της Ξάνθης, δεν παραλείπει να ασκήσει κριτική και στα ΜΜΕ που δίνουν χώρο και προβάλλουν τις δραστρηριότητες της Χ.Α.

Κράτα το