Δόθηκαν δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Δράμας, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θράκης, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ποινική δίωξη σε βάρος 52χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 23-9-2016, στη Δράμα, με ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Δράμας .

tsoleridis2Πρόκειται για τον ΤΣΟΛΕΡΙΔΗ Σάββα του Ηλία και της Μαρίας, που γεννήθηκε το 1964, στη Δράμα. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένου και σε απόπειρα, της αποπλάνησης παιδιού που συμπλήρωσε τα δώδεκα αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη, της παράνομης οπλοκατοχής και της παράνομης διακίνησης ναρκωτικών με τη μορφή της προσφοράς.

Σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική Διάταξη η δημοσιοποίηση επιτρέπεται στα έντυπα και ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε. για χρονικό διάστημα δεκαπέντε ημερών με σκοπό την προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, οι πολίτες παρακαλούνται να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 25210-55282 και 25210-31111 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση ta.dramas.gda@astynomia.gr του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

Κράτα το

Κράτα το