fredtito

H αποχώρηση του Δημάρχου Ξάνθης από τις Επιτροπές Ποιότητας Ζωής και Οικονομική για το επόμενο πεντάμηνο, δεν φαίνεται να είναι μια πολιτική απόφαση αλλά ενδεχομένως να μαρτυρά και λόγους ανωτέρας βίας για το Χ. Δήμαρχόπουλο. Βέβαια και στο παρελθόν, στο Δήμο Ξάνθης αλλά και σε άλλους Δήμους, μετά από ένα πρώτο διάστημα αρκετοί μεταβιβάζουν την αρμοδιότητα στους καθύλην αρμόδιους Αντιδημάρχους. Κάτι πάντως που δεν συνέβη με το Μ. Λομβαρδέα, αφού ο πλέον σχετικός Αντιδήμαρχος είναι ο Θ. Ηλιάδης.

fredtito

 Πρέπει να παραδεχτούμε ότι το Ελληνικό Ποδόσφαιρο -αυτός ο υπόκοσμος όπως έχουμε γράψει συχνά- έχει ξεπεράσει και τις πλέον διεφθαρμένες χώρες της υποχασαχάριας Αφρικής ή της Κεντρικής Αμερικής. Δεν υπάρχει άλλο μέρος στον κόσμο, όπου συζητούν δημοσίως στα ΜΜΕ για τα εξαψήφια ποσά με τα οποία χρηματίζονται οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες που θα εκλέξουν τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ ενώ η “δημοπρασία” είναι σε εξέλιξη.

Αυτό που έχει τη δική του ιδιαίτερη σημασία είναι ότι οι φίλαθλοι ζητούν να μην γίνουν αυτές οι εκλογές γιατί η μόνη σοβαρή περίοδος του ελληνικού ποδοσφαίρου στην οποία απολαμβάνουν το πρωτάθλημα χωρίς  όλα τα περιττά και ενοχλητικά του βάρη, είναι αυτή η περίοδος που δεν υπάρχει διοίκηση ούτε στην ΕΠΟ, ούτε στη Super League…

fredtito

Αυτές τις μέρες μίλησαν πολλοί για ρατσισμό. Δεν ξέρουμε αν οφείλεται σε ρατσιστικές απόψεις ή απλώς σε αντιπολιτευτική τακτική ο τεχνητός θόρυβος κάποιων που ενοχλήθηκαν από την ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού και επιτέθηκαν. (είναι ιστορικά καταγεγραμμένη ναζιστική πρακτική η απαγόρευση πρόσβασης στο σχολείο για συγκεκριμένες ομάδες πληθυσμού) Τέλος πάντων, αρμόδιος να απαντήσει είναι ο Σύλλογος, που εκπροσωπεί δημοκρατικά τους γονείς και ίσως και η εκπαιδευτική κοινότητα. Η δική μας άποψη είναι ότι με το ρατσισμό και το φασισμό δεν ανοίγεις διάλογο, είναι μάταιο.

Κάποιες αυτονόητες απόψεις για το θέμα είναι απλώς ζήτημα στοιχειώδους συγκρότησης και αρχών και όχι πολιτικό. Και το τραγικότερο λάθος που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να “χαρίσει” στην κυβέρνηση ή στους αριστερούς το προνόμιο της ευαισθησίας και των δημοκρατικών αντιλήψεων ενώ ταυτόχρονα καταφέρνει να “τσουβαλιάσει” όλους τους υπόλοιπους μέσα στο σακί με τους ρατσιστές και τη βαρβαρότητα. Αυτό είναι το πρόβλημα !

Ας τους αφιερώσουμε μια φωτογραφία με τον πιο διάσημο αστυνομικό των ημερών.
astynomikos-yodeigma

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το