Συνελήφθησαν χθες, στους νομούς Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ξάνθης, Ροδόπης και Αλεξανδρούπολης, τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 17, 21, 30 και 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

-Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, συνέλαβαν τον 17χρονο, διότι κατείχε δύο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 2,8 γραμμαρίων.

-Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το απόγευμα, στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 30χρονο, διότι κατείχε δύο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 2 γραμμαρίων.

-Στην τρίτη περίπτωση, χθες το βράδυ, στην Αλεξανδρούπολη, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν τους δύο ημεδαπούς, ηλικίας 30 και 21 ετών, διότι ο πρώτος κατείχε μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 2 γραμμαρίων και ένα πλαστικό τρίφτη και ο δεύτερος μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν αρμοδίως, ενώ την προανάκριση ενήργησαν το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης, το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής και το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.