Κουζίνα, ένας ιερός τόπος αγάπης και πάθους για ζωή, ένα μέρος όπου δημιουργούμε τις νόστιμες και πραγματικές γεύσεις της ζωής μας. Καθ ‘όλη την ιστορία της ανθρωπότητας, η κουζίνα είναι ο τόπος όπου συμβαίνουν όλα τα σημαντικά πράγματα. Θεσπέσια αρώματα μπαχαρικών σας προσκαλούν να ξαναζήσετε τις γαστρονομικές ιστορίες του παρελθόντος και να δημιουργήσετε τις δικιές σας. Η καλή κουζίνα είναι η συνταγή για μια γλυκιά και παθιασμένη ζωή. Αυτό ενσαρκώνεται από τις  συσκευές της σειράς Gorenje Classicο  που διατίθενται σε μαύρο ματ και ivory χρώμα.
Θα τις βρείτε στην ilektrorank, στο Σούνιο Ξάνθης.

ilektrorank-shop

Φούρνοι

Οι φούρνοι της σειράς Gorenje Classico κοσμούνται με το πλούσιο, δυναμικό σχεδιασμό τους καθώς και με το κλασσικό τους στυλ. Απαλές γραμμές εκτείνονται απρόσκοπτα από την πόρτα έως το εσωτερικό του φούρνου, η πόρτα θυμίζει τους παραδοσιακούς τοξωτούς φούρνους. Η τέλεια εμφάνιση του φούρνου ολοκληρώνεται με τους  χαρακτηριστικούς διακόπτες, τη λαβή με το χρυσό φινίρισμα και το κλασσικά σχεδιασμένο ηλεκτρονικό ρολόι προγραμματιστή. Ο φούρνος διαθέτει την προηγμένη τεχνολογία ψησίματος HomeMADE™ καθώς και υψηλή ενεργειακή απόδοση.  Προσθέστε μια πρέζα από το πάθος σας για νόστιμα, ζουμερά και τραγανά φαγητά.

Τεχνολογία HomeMADE™ για κορυφαία αποτελέσματα ψησίματος

Ο καινοτόμος σχεδιασμός στο εσωτερικό του φούρνου σε συνδυασμό με την έξυπνη τοποθέτηση των αντιστάσεων, PerfectGrill, μιμείται τους παραδοσιακούς ξυλόφουρνους. Η αποτελεσματική κυκλοφορία του ζεστού αέρα οδηγεί στην ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας και σε τέλεια αποτελέσματα ψησίματος. Οι πλήρως επεκτάσιμοι τηλεσκοπικοί οδηγοί κάνουν την τοποθέτηση των ταψιών πολύ πιο απλή και επιτρέπουντην άριστη επισκόπηση της διαδικασίας ψησίματος.

Πάντα κρύα η πόρτα του φούρνου

Η πόρτα του φούρνου έχει διπλά τζάμια με αντανακλαστικούς υαλοπίνακες. Ως εκ τούτου, η εξωτερική πλευρά της πόρτας είναι πάντα δροσερή. Η ασφαλής και ενεργειακά αποδοτική πόρτα επιτρέπει στο φούρνο να φτάσει στην Α–20% ενεργειακή κλάση. Η εσωτερική πλευρά της πόρτας του φούρνου δεν έχει εγκοπές ή γωνίες, κάτι που επιτρέπει τον απλό καθαρισμό της.

ΕστίεςΜοντέλα

Μια σειρά από υψηλής ποιότητας, τεχνολογικά τελειοποιημένες εστίες μαγειρέματος με εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, σίγουρα θα σας επιτρέψουν να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα με τις συνήθειές σας στο μαγείρεμα και στις προσδοκίες σας, καθώς και τις απόψεις σας για την εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σας. Η σειρά περιλαμβάνει εστίες αερίου με αυθεντικές σχάρες από μαντέμι και όμορφα σχεδιασμένα κουμπιά, σε χρώμα ivory ή μαύρο ματ. Η εστία διαθέτει διάταξη αντιστάσεων σαν σε σχήμα διαμαντιού που βελτιώνει τη σαφήνεια και την άνεση στο μαγείρεμα. Η εστία μαγειρέματος θα επιλέξετε θα είναι το τέλειο ταίρι με τις άλλες συσκευές της συλλογής Gorenje Classico.

Ρετρό διακόπτες για άνετο έλεγχο

Μόνιμα πίσω από το πεπαλαιωμένο χρυσό φινίρισμα των χαρακτηριστικών κλασσικών διακοπτών, που θυμίζουν τους παλαιούς κεραμικούς προκατόχους τους, είναι η σύγχρονη τεχνολογία που επιτρέπει την απόλυτη άνεση στον έλεγχο. Οι διακόπτες είναι εργονομικά σχεδιασμένοι για ευχάριστη λαβή.

Σχάρες από μαντέμι

Οι σχάρες από μαντέμι βελτιώνουν τη σταθερότητα καθώς και ενισχύουν την εμφάνιση της εστίας αερίου. Το υλικό της σχάρας την καθιστά ιδιαίτερα γερή και ανθεκτική σε ακόμη υψηλότερες θερμοκρασίες.

Διάταξη αντίστασης Diamond

Η ειδικά διαμορφωμένη αντίσταση σχήματος διαμαντιού, επιτρέπει την καλύτερη επισκόπηση του μαγειρέματος. Προσφέρει μεγαλύτερο χώρο για τις μεγάλες κατσαρόλες, τηγάνια ή wok πάνω στις δύο μεγαλύτερες και ισχυρότερες αντιστάσεις, οι οποίες είναι τοποθετημένες αριστερά και δεξιά αντίστοιχα. Η μορφή της μαντεμένιας σχάρας ακολουθεί την λειτουργική διαμόρφωση των αντιστάσεων και από άποψη αισθητικής ολοκληρώνει την εμφάνιση της εστίας.

Καυστήρας Wok

Ο επαγγελματικός καυστήρας αερίου με τη φλόγα τριών δακτυλίων ζεσταίνει την κατσαρόλα με περισσότερη δύναμη για να βελτιώσει την ενεργειακή απόδοση και να επιτρέψει την προετοιμασία του φαγητού σας σε λίγα μόνο λεπτά. Μία προαιρετική, ειδική στήριξη wok θα βελτιώσει περαιτέρω την ασφάλεια, την άνεση και την αποτελεσματικότητα του μαγειρέματος.
Οι γυάλινες κεραμικές εστίες μαγειρέματος της σειράς Gorenje Classico είναι κομψά σχεδιασμένες και τεχνολογικά τελειοποιημένες. Τα κλασσικά κουμπιά ελέγχου και ένα ειδικά διαμορφωμένο χείλος που προστατεύει από την υπερχείληση, είναι σχεδιασμένα με πάθος για το διαχρονικό καλλιτεχνικό στυλ των αιώνων που πέρασαν. Οι συσκευές διαπρέπουν με την προηγμένη τεχνολογία αντιστάσεων hi-light, κάτι που ταιριάζει στις ανάγκες σας και το στυλ μαγειρικής σας.  Εκτός από τις τρείς αντιστάσεις hi-light, υπάρχει επίσης και μια αντίσταση με διπλή κυκλική επιφάνεια που μπορεί να προσαρμόζεται σε κατσαρόλες και τηγάνια διαφόρων μεγεθών.  Εμπνευσμένη λεία επιφάνεια μαγειρέματος επιτρέπει το άνετο μαγείρεμα και την απλή συντήρηση. Αυτή είναι μια εστία μαγειρέματος που θα ξυπνήσει τη φαντασία σας.

Η σύγχρονη τεχνολογία hi-light με μια πινελιά από το κλασσικό

Σε συνδυασμό με τις τρεις hi-light αντιστάσεις, η γυάλινη κεραμική εστία διαθέτει επίσης μία αντίσταση με διπλή κυκλική επιφάνεια που μπορεί να προσαρμοστεί σε κατσαρόλες και τηγάνια διαφορετικών μεγεθών. Μια ενδεικτική λυχνία για κάθε ζώνη μαγειρέματος θα παραμείνει αναμμένη όσο η επιφάνεια είναι ακόμα ζεστή. Η ομαλή επιφάνεια της εστίας είναι εύκολη στο να καθαριστεί ενώ οι άκρες της δεν επιτρέπουν τυχόν διαρροές.

ΚουζίνεςΜοντέλα

Επιλέξτε μεταξύ των αρμονικά σχεδιασμένων κουζινών αερίου ή των ηλεκτρικών, οι οποίες προβάλλουν την τεχνολογία hi-light, πλάτους 50ή και 60 εκατοστών. Οι καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις, ο συνδυασμός διαφορετικών μαγειρικών εστιών καθώς και η αποτελεσματική και καινοτόμος τεχνολογία HomeMADE εγγυώνται άριστα αποτελέσματα κάθε φορά. Οι διαθέσιμοι τύποι φούρνων είναι οι ηλεκτρικοί και οι αερίου. Ο χειρισμός και έλεγχος της συσκευής είναι πολύ απλός, λόγω του έξυπνου σχεδιασμού των διακοπτών, του ηλεκτρονικού ρολογιού με την αναλογική οθόνη καθώς και του χαρακτηριστικού χερουλιού με το ειδικό φινίρισμα για την ομαλή λαβή του.

 

Η μινιμαλιστική εμφάνιση των απορροφητήρων της σειράς Classicο της Gorenje ολοκληρώνει συνολικά το περιβάλλοντα χώρο της κουζίνας. Οι απαλές γραμμές και λεπτομέρειες με χρυσό φινίρισμα βεβαιώνουν ότι ο αποροφητήρας δένει αρμονικά με το σχεδιασμό των άλλων συσκευών της συλλογής. Ο αποροφητήρας υπερέχει με την αποτελεσματική και αθόρυβη λειτουργία του.Η σύγχρονη τάση της ένωσης της κουζίνας με το καθιστικό απαιτεί επίσης καινούργια πρότυπα όσον αφορά τις επιδόσεις του απορροφητήρα. Με δυνατότητα τουλάχιστον 750 m3/h, ο απορροφητήρας Gorenje της σειράς Classicο παρέχει τη βέλτιστη ισχύ ώστε να εξαλείψει τις οσμές, την υγρασία και τα σωματίδια λίπους σε χώρους που εκτείνονται μέχρι και 35 τετραγωνικά μέτρα.  Σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε από τα γνήσια υλικά και το σχεδιασμό.

Διακόπτες και χειρολαβές με χρυσό φινίρισμα

Ο σχεδιασμός των απορροφητήρων, ivory ή μαύρου ματ χρώματος, συμπληρώνεται από τη χαρακτηριστική χειρολαβή χρυσού χρώματος. Οι διακόπτες επιτρέπουν τον έλεγχο του απορροφητήρα καθώς και των λειτουργιών του. Η διακοσμητική χειρολαβή, η οποία ταιριάζει με το σχεδιασμό ολόκληρης της συλλογής, συμπληρώνει τέλεια την εμφάνιση του απορροφητήρα και τονίζει τον κλασικό του χαρακτήρα.

Πλενόμενα στο πλυντήριο πιάτων φίλτρα λίπους για απλό καθαρισμό

Τα μεταλλικά φίλτρα για τα λίπη των απορροφητήρων Gorenje είναι εύκολο να αφαιρεθούν και να καθαριστούν . Μπορούν να πλυθούν στο χέρι ή στο πλυντήριο πιάτων χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα για ευαίσθητα.
Σειρά Classico της Gorenje. Μόνο στην Ilektrorank, στο Σούνιο Ξάνθης, τηλ 2541032788