Οι Κατασκηνωτές προσκαλούν για 5η συνεχόμενη χρονιά τους Ξανθιώτες να υποστηρίξουν τη δράση “Ας κατασκηνώσουμε την αγάπη μας για τα παιδιά” που ως βασικούς αποδέκτες έχει οικογένειες του νομού  που αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές και όχι μόνο δυσκολίες.

Κατά τη διάρκεια των Γιορτών Παλιάς Ξάνθης θα συγκεντρώνονται είδη παιδικής ένδυσης, παιχνίδια και σχολικά είδη στο Σπιτάκι τέχνης έκφρασης και Πολιτισμού που βρίσκεται στη γωνία Δημάρχου Φίλιππου Αμοιρίδη και Ιωακείμ Σγουρού (λίγο πιο πάνω από το παλιό Δημαρχείο στην παλιά πόλη). Από την προηγούμενη άνοιξη στο ίδιο σημείο βρίσκεται και ο «τοίχος της καλοσύνης» των Κατασκηνωτών όπου ο καθένας μπορεί οποιαδήποτε στιγμή θέλει να αφήσει εκεί την προσφορά του αφού εθελοντές μας μεριμνούν για τη άμεση συλλογή της.

Οι ποσότητες των ειδών που συγκεντρώνονται, διανέμονται σε συνεργασία με κοινωνικούς φορείς και μέλη του συλλόγου. Χαρά μας θα ήταν εκτός από τα μέλη-εθελοντές των κατασκηνωτών να έχουμε και εσάς μαζί μας. Όπως και τα προηγούμενα έτη, μετά την ολοκλήρωση της δράσης, θα δημοσιευθούν ενημερωτικά δελτία τύπου.