Η αργή και εντυπωσιακή αλλαγή στον καθιερωμένο Κήπο, έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό πολυχώρο που δεν συναντάται στην ψυχαγωγία της Ξάνθης.

Ο Τάσος Καρακατσάνης, από τη νέα γενιά της οικογένειας που έχει συνδεθεί με τον Κήπο, εξηγεί ότι τα τελευταία χρόνια έγινε μια προσπάθεια να αναπτυχθούν όλες οι kiposδιαστάσεις αυτού του μοναδικού χώρου που βρίσκεται στο πιο όμορφο κομμάτι της Ξάνθης. Έτσι πλέον, προσφέρει τη γνωστή ποιότητα στην κουζίνα στο φαγητό με επιλεγμένες γεύσεις και συνδυασμούς δια χειρός Λευτέρη, τον καφέ κάτω από τα δέντρα όλη τη διάρκεια της ημέρας και τη δροσερή διαφυγή για ποτό και κοκτέιλ, δίπλα στο ποτάμι τις βραδινές ώρες.

Όπως σημειώνει η ανταπόκριση του κόσμου δικαιώνει αυτή την προσπάθεια καθώς ο χώρος του μοναδικού Κήπου είναι πλήρως ανεπτυγμένος και προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Ξανθιώτες. Παράλληλα με θεματικές βραδιές, κοκτέιλ υπογραφής και άλλες πρωτοβουλίες, έχει έρθει ακόμη πιο κοντά στον κόσμο.Ο Κήπος συνδυάζει πλέον όλες τις ώρες της ημέρας και προσφέρει αναψυχή, φαγητό, ψυχαγωγία και ηρεμία σε όλες τις ηλικίες που συνυπάρχουν και μπορούν να αναζητήσουν τη δική τους όαση στο μοναδικής ομορφιάς χώρο.

…και για όλο το χρόνο !

kipos logoΜάλιστα, όπως σημειώνει ο Τάσος Καρακατσάνης, ο Κήπος προσφέρει τις υπηρεσίες του όλο το χρόνο. Ήδη το χειμερινό κατάστημα ανακαινίζεται για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και θα περιμένει τους θαμώνες συνδυάζοντας την εικόνα και τις υπηρεσίες ενός bar restaurant για κάθε προτίμηση και ώρα, τον ερχόμενο χειμώνα.

Ουσιαστικά όλες οι δραστηριότητες του θερινού χώρου, θα μεταφερθούν στο εσωτερικό. Με τη γνωστή ποιότητα που καθιέρωσε τον Κήπο από το 1991, με την εμπειρία αλλά και τις νέες ιδέες που συνυπάρχουν στο χώρο !

kipos 17kipos13 kipos12 kipos 15 kipos 14 kipos 11kipos 19