Σάββατο 27 Αυγούστου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ξάνθης “Βάτραχοι” σας προσκαλούν στο #ColorWars , το μεγαλύτερο party χρωμάτων !!!

Τοποθεσία – Πρώην Καζίνο Ξάνθης – Parking Area

Είσοδος – 3euro με ένα σακουλάκι χρώμα*

Πόρτες ανοίγουν : 13.30 Ώρα 14.00 – 21.00 *μέσα στον χώρο θα υπάρχουν αμέτρητα σακουλάκια χρώμα με έξτρα κόστος 2euro καθώς , νερά και αναψυκτικά και σάντουιτς .

mavridisLine Up : Παρουσίαση , Γιώργος Μαυρίδης (world party) 14:00 – Dj Morrello (Xanthi) 15:00 – Xanthi Gunz Beatbox (Xanthi) live act 15:20 – Dj Esteban (Xanthi) 16:00 – 1η ομαδική ρίψη 16:40 – Dj George X (Xanthi) 17:00 – 2η ομαδική ρίψη 18:00 – Ypoxthonios (Thess) live act 18:40 – Dj Stelios Rimadis (thess) 19:00 – 3η ομαδική ρίψη 20:00 – Dj Stavros Andonoudis (thess)
Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθεί για την ενίσχυση φιλοζωικών ομάδων της πόλης μας.

Μερικές επιπλέον πληροφορίες για το event #ColorWars και την δiκή σας καλύτερη εξυπηρέτηση :
α) προτιμήστε να έρθετε στον χώρο με : ποδήλατο , μηχανάκι , πόδια . Αποφύγετε το αυτοκίνητο διότι ο χώρος παρκαρίσματος είναι περιορισμένος .
β) να φοράτε ανοιχτόχρωμα ρούχα , καπέλο και γυαλιά ηλίου .
γ) προσοχή σε όσους φοράνε φακούς επαφής , προτιμήστε εκείνη την ημέρα να φορέσετε τα γυαλιά σας .
δ) Ο ”πόλεμος” με την πούδρα χρώματος είναι ένα έθιμο, το οποίο μας έρχεται από τη μακρινή Ασία. Είναι ο τρόπος των ανθρώπων εκεί, ώστε να υποδεχθούν την Άνοιξη, έτσι όπως της αρμόζει. Και αν δεν έχει και η Άνοιξη χρώματα, χαρά και παιχνίδια… τότε ποιά εποχή έχει; σίγουρα έχει και το καλοκαίρι !!! Η πούδρα αυτή (χρώμα) είναι ειδικά κατασκευασμένη από αλεύρι ρυζιού, το οποίο έχει βελτιστοποιηθεί με απαραίτητα φυσικά συστατικά για να την χρησιμοποιήσετε άφοβα στην ύπαιθρο. Το χρώμα σε πούδρα παρέχει μέγιστη λαμπρότητα. Η πούδρα δεν έχει επιβλαβή συστατικά για τον οργανισμό, είναι κλινικά ελεγμένη και διαθέτει πιστοποιήσεις ISO, καταλληλότητας για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Φυσικά, η πούδρα είναι επίσης συμβατή για τα μαλλιά και το δέρμα. Φεύγει εύκολα με αέρα και με νερό και τα ρούχα έχουν εύκολη πλύση στο πλυντήριο.

https://www.facebook.com/vatraxoixanthi/videos/1246436552067197/