Ερώτηση προς το Δήμο Ξάνθης κατέθεσε με έγγραφό της η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης, σε σχέση με τη δυνατότητα ή μη λειτουργίας του Κολυμβητηρίου κατά την επόμενη εκπαιδευτική χρονιά.

Η Εκπαίδευση ρωτά το Δήμο προκειμένου να χρησιμοποιηθεί η πισίνα για το μάθημα της κολύμβησης που εισάγει από φέτος το Υπουργείο Παιδείας στις περιοχές που διαθέτουν πισίνα, σε απόσταση μικρότερη των 30 χιλιομέτρων.

apantisiΗ απάντηση του Δήμου, την οποία κοινοποίησε στο facebook, ο τέως Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Σάββας Μελισσόπουλος, υπογράφεται από τον αρμόδιο Αντιδημάρχο Μιχάλη Λομβαρδέα  και αναφέρει πως το κολυμβητήριο δεν λειτουργεί και δεν μπορεί να προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος που θα λειτουργήσει.

Όπως αναφέρει η απάντηση του Δήμου, αναμένεται η έκδοση οικοδομικής άδειας και οι εργασίες συντήρησης των σωληνώσεων και αποβάθυνσης της μεγάλης κολυμβητικής δεξαμενής.

Σχόλιο Μελισσόπουλου στο facebook

Ο Σάββας Μελισσόπουλος σχολίασε δηκτικά την απάντηση στο προσωπικό του προφίλ κάνοντας λόγο εξαιρετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας που όμως δεν θα υλοποιηθεί στην Ξάνθη επειδή το δημοτικό κολυμβητήριο είναι κλειστό και ασκώντας κριτική στο Δήμο.