Όπως έγινε γνωστό από το νέο σύλλογο μπάσκετ Λεύκιππος της Ξάνθης,  η πρώτη επίσημη προπόνηση για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 των αγωνιστικών τμημάτων του Συλλόγου έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 22 Αυγούστου και ώρα 19:00 στο κλειστό γήπεδο καλαθοσφαίρισης «Αμοιρίδειο».

Η προπόνηση θα είναι «ανοιχτή» για τον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας και τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. Eπίσης, σας ενημερώνουμε ότι έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές για τις Ακαδημίες μπάσκετ του Συλλόγου μας, οι οποίες θα λειτουργήσουν επίσημα στις 12 Σεπτεμβρίου 2016.

lefkiposΤο πρόγραμμα της ακαδημίας μπάσκετ «ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ» έχει κατασκευαστεί με γνώμονα τις ανάγκες των παιδιών ανά στάδιο ανάπτυξης. Το πρόγραμμα χωρίζεται στο αρχικό στάδιο, για παιδιά ηλικίας από 5 έως 10 ετών, το στάδιο αθλητικής διαμόρφωσης για παιδιά ηλικίας 11-13 ετών και το στάδιο της αθλητικής εξειδίκευσης για τα παιδιά 14-18 ετών. Πρωταγωνιστές της ακαδημίας «ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ» είναι τα ίδια τα παιδιά και προτεραιότητα μας είναι η σωστή τους ανάπτυξη, ωρίμανση και αθλητική απόδοση. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στα γραφεία του συλλόγου μας και στα Προπονητικά μας Κέντρα από τον κ. Παύλο Γκουρνέλη (Υπεύθυνος Ακαδημιών, τηλέφωνο επικοινωνίας 6977121431) και τον κ. Παναγιώτη Πεχλιβανίδη (Προπονητής Ακαδημιών, τηλέφωνο επικοινωνίας 6932291245).