Μεγάλη είναι η κινητοποίηση των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της Ξάνθης για το φιλανθρωπικό αγώνα της Παρασκευής, μια κίνηση που ξεκίνησε για την ενίσχυση της μικρής Μαρίας και έχει συγκεντρώσει μεγάλη συμμετοχή

MARIAΣτην μέση του καλοκαιριού και της Ελλάδας των αρκετών προβλημάτων, κόσμος από την Ξάνθη αποφάσισε πως στις δύσκολες στιγμές ενώνονται για να βοηθήσουν και να δώσουν ελπίδα. Την Παρασκευή 15 Ιουλίου στις 18:30 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (γήπεδο Ασπίδας) της Ξάνθης διεξάγεται φιλικό παιχνίδι για την 3χρονη Μαρία που θα κάνει επέμβαση αφαίρεσης όγκου στον εγκέφαλο.


Άνθρωποι από όλη την Ελλάδα, ποδοσφαιριστές από διάφορες περιοχές και ομάδες θα βρεθούν στην Ξάνθη για το φιλικό. Υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Ξάνθης και αρκετών εθελοντών έχουν γίνει προσκλήσεις σε αρκετούς παίκτες, ομάδες και συλλογικότητες όπως και από την ποδοσφαιρική ομάδα των Πυροσβεστών της Ξάνθης.

Επίσης, όπως αποφάσισαν οι παίκτες, οι φανέλες του αγώνα θα διατεθούν προς 10 ευρώ, μετά το τέλος του ματς, για την ενίσχυση του σκοπού που έχει αυτή η πρωτοβουλία, που συγκινεί συγγενείς της μικρής Μαρίας αλλά και όλους τους Ξανθιώτες.