Ο Σύλλογος Χειμερινών Κολυμβητών και Θαλάσσιων Αθλημάτων σε συνεργασία με το Δήμο Δήμου Νέστου διοργανώνει τον 17ο Κολυμβητικό Αγώνα Ανοιχτής Θάλασσας “ΘΑΣΟΠΟΥΛΑ – ΚΕΡΑΜΩΤΗ 2016” Κυριακή, 24 Ιουλίου, ώρα 09:30

Η απόσταση είναι 2,2 χιλιόμετρα. Τόπος συγκέντρωσης των συμμετεχόντων είναι η κεντρική πλατεία Κεραμωτής (περίπτερο) απ’ όπου και θα γίνει η επιβίβαση τους στα πλοιάρια. Οι συμμετέχοντες θα κολυμπήσουν από τη δυτική ακτή της Θασοπούλας έως το αναψυκτήριο «Άμμος».

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα καθώς και μία ιατρική βεβαίωση από παθολόγο ή καρδιολόγο. Για τους αθλητές αρκεί φωτοτυπία του δελτίου αθλητή.

Στους νικητές κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν κύπελλα. Στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας μετάλλια και σε όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικά διπλώματα. Τέλος, θα ακολουθήσει δεξίωση προς τιμή των συμμετεχόντων αθλητών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αφού συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση συμμετοχής να την στείλουν στο Mail: smatziri@ee.duth.gr. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως τις 12:00 το μεσημέρι το Σαββάτο 23 Ιουλίου. Συμμετοχή 10€.