Ο Δήμος Ξάνθης, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Ξάνθης «ΣΤΗΡΙ-ΖΩ», πρόκειται να πραγματοποιήσει δεύτερη διανομή τροφίμων και προϊόντων βασικής υλικής συνδρομής στους περίπου 7500 ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστική ή και Βασική Υλική Συνδρομή, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), από την Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016.

Η παραλαβή των προϊόντων (τρόφιμα, είδη καθαριότητας και ατομικής υγιεινής ) έγινε από τον Δ. Ξάνθης που ως επικεφαλής  παρέδωσε στους εταίρους της Κοινωνικής Σύμπραξης τις ποσότητες  που αναλογούν στα 7 σημεία διανομής που ορίστηκαν σε όλη την Π. Ε Ξάνθης.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος Τ.Ε.Β.Α. θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά ή με sms για να προσέλθουν στο ίδιο σημείο διανομής με την πρώτη φορά.

Ο κάθε ωφελούμενος θα πρέπει να έχει μαζί του το βιβλιάριο κοινωνικής του ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α. του.

Σε  περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα παρακάτω τηλέφωνα:

Δ. Ξάνθης:2541350802

Δ. Αβδήρων:2541355540

Δ. Μύκης:2541353314

Δ. Τοπείρου: 2541350606