Σε πείσμα των καιρών, η περιφέρεια παράγει πολιτισμό αγαπητοί φίλοι και την ίδια ώρα που τα μεγάλα κανάλια μας έχουν φλωμώσει στην επανάληψη, το ιντερνετικό κανάλι της Καβάλας τολμάει και παράγει το δικό του σήριαλ με την υπογραφή της διάσημης πλέον Ελευθερίας Καραδήμου, δημιουργού των:”Συμπλεγμα της Αράχνης”,” Ποσειδώνιες Διαδρομές“ και της ξεκαρδιστικής κωμωδίας “Αγάπη μου είσαι στο Facebook?

Η σειρά ήδη πορεύεται με μεγάλη επιτυχία, ενώ σε αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 5ο επεισόδιο, το οποίο και αναρτήθηκε στο youtube πριν από 5 ημέρες. Όπως είναι λογικό με το καλοκαίρι να έχει μπει πλέον για τα καλά, οι πρωταγωνιστές της σειράς καψώνουν και τα πράγματα γίνονται όλο και πιο ακατάλληλα, καταλήγοντας στην πιο απόλυτα ερωτική σκηνή που έχει γυριστεί ποτέ στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού.

Η Ελευθερία Καραδήμου καταφέρνει να χτίσει αριστοτεχνικά μια αισθησιακή ατμόσφαιρα χωρίς καν να γδύσει τους πρωταγωνιστές της, οι οποίοι με μόνο όπλο τη φαντασία τους και την υποκριτική τους ικανότητα καταφέρνουν να… εξάψουν τους πάντες:

Το σκηνοθετικό εύρημα της φωναχτής σκέψης το οποίο επιτυγχάνεται με σπικάζ και reverb, φτάνει στο τέλος του πάνω στο σημείο που έχει αρχίσει να γίνεται δύσκολο να διαχειριστούμε την ερωτική ένταση. Καταλαβαίνει κανείς ότι ο πραγματικός έρωτας δεν χρειάζεται να παιχτεί σε μισή ταχύτητα. Είναι από μόνος του σε μισή ταχύτητα. Χωρίς μουσική υπόκρουση. Στεγνά, ακαδημαϊκά, κινηματογραφικά.

Τότε είναι που οι δύο ήρωες αποφασίζουν να επιδοθούν στο καμάκι το ελληνικό το παλιό που τείνει να εκλείψει.

Όμως σε αυτή την ιστορία το πάνω χέρι το παίρνει η γυναίκα και αυτή μάλιστα ορίζει τους κανόνες. Αυτή λέει τι θέλει να κάνει στον άντρα. Αυτή ορίζει το ραντεβού το πρωί της επόμενης ημέρας πάνω στα βουνά δίπλα στη λίμνη.

Ο άντρας τυφλωμένος από την ερωτική ορμή δέχεται ανυποψίαστος να συναντήσει τη γυναίκα στο δάσος. Τι θα συμβεί άραγε στη συνέχεια;

scream

*Ο ιστορικός του μέλλοντος θα περιγράφει την ξαφνική άνθιση της περιφερειακής τηλεοπτικής παραγωγής κάπως έτσι: “Η οικονομική ύφεση στην Ελλάδα οδήγησε στην κατακόρυφη πτώση παραγωγής τηλεοπτικών σήριαλ. Αυτό το κενό ήρθαν να καλύψουν μικρές ανεξάρτητες παραγωγές, κυρίως από τη Βόρεια Ελλάδα, οι οποίες κατάφεραν να προσελκύσουν μεγάλο κοινό με βασική επιρροή το 50 αποχρώσεις του Γκρι και τη λογοτεχνία της Χρυσηίδας Δημουλίδου“.

Περιμένουμε με αγωνία το 6ο επεισόδιο για να δούμε πως θα πάει το ραντεβού.

σύμπλεγμα-αραχνης7

σύμπλεγμα-αραχνης8

Πηγή: luben.tv