Αντιφασιστική Διαδήλωση διοργανώνει την  Παρασκευή  στις 6.30μμ στην Κεντρική Πλατεία η ΚΕΕΡΦΑ Ξάνθης.  Με τίτλο “Έξω οι ναζί φονιάδες από την Ξάνθη! Κάτω τα χέρια από τη μειονότητα!” εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται:

Την Παρασκευή 8 Ιουλίου θα εμφανιστούν στην Ξάνθη οι νεοναζί υπόδικοι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής και ειδικότερα οι οργανωτές των ταγμάτων εφόδου Λαγός, Κασιδιάρης, Παναγιώταρος και ο Καρακώστας. Θα μιλήσουν σε εκδήλωση στο Ξενοδοχείο «Νατάσα» για τα «θέματα της μειονότητας» και το «αγροκτηνοτροφικό».

Οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής είναι ανεπιθύμητοι στην περιοχή μας. Η Χρυσή Αυγή φοράει την προβιά του πολιτικού κόμματος ενώ στην πραγματικότητα είναι εγκληματική οργάνωση νεοναζί που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την πολιτική και οικονομική κρίση για να στήσει τάγματα εφόδου που χτυπούν μετανάστες, συνδικαλιστές ομοφυλόφιλους και να επιτεθεί στο εργατικό κίνημα.

Δεν είναι μόνο η δολοφονία του Παύλου Φύσσα για την οποία ο αρχηγός της ανέλαβε την πολιτική ευθύνη και η δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν και οι εκατοντάδες επιθέσεις σε μετανάστες, ομοφυλόφιλους, συνδικαλιστές της Αριστεράς. Ακόμη και τώρα ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, ο Ρουπακιάς, είχε το θράσος μέσα στο Δικαστήριο να επιτεθεί χυδαία στη μάνα του Παύλου Φύσσα.

Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται πίσω από τουλάχιστον τέσσερις επιθέσεις μόνο στην πόλη της Ξάνθης για δύο από τις οποίες μάλιστα καταδικάστηκαν οπαδοί ή μέλη της από τα Δικαστήρια της Ξάνθης. Στις δύο από τις τέσσερις αυτές επιθέσεις τα θύματά τους ήταν μουσουλμάνοι κάτοικοι της πόλης μας ενώ επίσης μέλη της τρομοκρατούσαν κορίτσια από τη μειονότητα επειδή φορούσαν μαντίλα.

Το αντιφασιστικό κίνημα στην Ξάνθη οργανώνοντας τεράστιες κινητοποιήσεις κατάφερε να τους απομονώσει πολιτικά σε σημείο που αναγκάστηκαν να κλείσουν τα γραφεία τους και να γυρίσουν στις τρύπες τους. Παρ’ όλα αυτά τολμούν και πάλι να κάνουν την εμφάνισή τους στην πόλη μας προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν την αγανάκτηση του κόσμου από την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τα μνημόνια και τον ισλαμοφοβικό της κατήφορο που στοχοποιεί τη μειονότητα.

Δεν θα τους περάσει!

 

Καλούμε σε αντιφασιστική διαδήλωση με συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης την Παρασκευή 8 Ιουλίου στις 6:30μμ

Καλούμε όλα τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους της πόλης, τη μειονότητα, τους αντιφασίστες και τις αντιφασίστριες, τις κινήσεις πολιτών που έδειξαν την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στους πρόσφυγες σε μαζική συμμετοχή στην αντιφασιστική συγκέντρωση.

Έξω οι φασίστες από την Ξάνθη!