Με το χάλκινο μετάλλιο της Κυριακής Χατζηπροκοπίου και τη συμμετοχή ακόμα έξι (6) αθλητών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων που έγινε στην Έδεσσα (25-26/06/2016) ολοκληρώθηκε η αγωνιστική παρουσία του τμήματος Badminton για τη φετινή χρονιά. Για ακόμα μία φορά οι αθλητές μας πιστοί στο ραντεβού τους με κάθε αθλητική διοργάνωση που αφορά στο άθλημα στάθηκαν επάξια στον αγωνιστικό χώρο επιδεικνύοντας αγωνιστικό πνεύμα, αλλά πάνω απ’ όλα συμβάλλοντας στη δημιουργία κλίματος χαράς και διασκέδασης  με τον μοναδικό τους τρόπο. Μεταξύ των αθλητών που συμμετείχαν από την Ξάνθη ήταν οι:

Χατζηπροκοπίου Κυριακή

Ιμαμίδης Σπύρος

Κασάπης Λευτέρης

Παπαδόπουλος Χάρης

Τσάγκας Φώτης

Επισυνάπτονται φωτογραφίες από τις ομάδες του facebook Badminton PAS Aeropos Edessa και «Αντιπτέριση στην Ξάνθη – Badminton in Xanthi».

Η χρονιά που μας πέρασε

2(2)Το τμήμα αντιπτέρισης του Γ.Α.Σ. Αρίων Ξάνθης τη φετινή χρονιά έδωσε ηχηρό παρόν στους αγωνιστικούς χώρους συμμετέχοντας με αθλητές σχεδόν σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις και με την άνοδο αθλητών του στην πανελλήνια βαθμολογική κατάταξη.

Σημαντικός σταθμός στην ανοδική πορεία της ομάδας ήταν η διοργάνωση, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, περιφερειακών αγώνων φέρνοντας 49 αθλητές από όλη τη Θράκη στην Ξάνθη!

Επίσης, για πρώτη φορά στην πόλη της Ξάνθης διοργανώθηκαν από το γραφείο Φυσικής Αγωγής των Διευθύνσεων Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης σχολικά πρωταθλήματα αντιπτέρισης για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης με την ενεργή συνδρομή και τεχνική καθοδήγηση του προπονητή της ομάδας καθώς και την πολυάριθμη συμμετοχή των αθλητών μας.

Η παραγωγική αυτή αθλητική χρονιά δημιούργησε το κατάλληλο κλίμα ώστε να ευοδωθεί η συνεργασία με το Ειδικό Σχολείο Γενισέας, όπου μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. (Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Ξάνθης) εντάχθηκαν στις προπονήσεις μας με σκοπό την παρουσία τους σε αγώνες των Special Olympics και όχι μόνο!

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Ψωμακέλη, διευθυντή του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. στη Γενισέα για τη βοήθεια και συνεργασία καθώς και τη διεύθυνση του 3ου Λυκείου Ξάνθης και τον κ. Τσεντικόπουλο για τη δυνατότητα που μας παρείχε να χρησιμοποιούμε το χώρο του κλειστού γυμναστηρίου του σχολείου.

Καλό καλοκαίρι και ραντεβού τον Σεπτέμβριο!